Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

nigdy nie mow nigdy........

Polecane posty

blokers>>> a gdzie to wyczytales???? 😭 wiesz no poki co to ja nic o tym nie wiedzialam :P nieee, nie interesuja mnie na szczescie

blokers to byla tylko ciekawosc:P wiesz a jakie niby foty mialam zobaczyc skoro 90% tego forum to baby?:P tylko sie zapytam, a masz fotke mo.cuishle ?ciekawa jestem czy jestes az tak dobry w te klocki:P

ooo zeszzz pieronie :P hehe no to poklon dla ciebie, juz sie nawet nei pytam jak to robisz, w koncu masz jakis dar przekonywania jak to prawnik:P

mo>> prosze nei zlosc sie ja tyl;ko sie pytalam :P a co ty blokers chcesz mnie upic czy negocjowac?:P

blokers>>> to ty tutaj nas dwie balamusisz widze :P 🌼 ja musz ekonczyc bo musze zadzwonic milego wieczoru :) ❤️

a ja mam fotki Mo :) i nawet nie musze kłamać, że jest sliczna :) bo jesteś, maupo 👄

Quicksand, nie mam prawdziwego konta na NK. Wiem, że wklejają jakąś fotę niedogolonego małolata w okularach jako moją z NK ale to nie ja na niej jestem. joan_ka, poka fote, bejbe :classic_cool:

blokers wybacz, ale mojemu Panu nawet nie zasługujesz skarpetek wąchać co dopiero moje zdjęcia oglądać.

wybacz blokers, ale ja wierna swemu Panu jestem i zdjęć nie rozdaję, szczególnie bawidamkom :)

Gość swemu Panu
:O