Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nelka92

Dieta kopenhadzka kto ze mną ?

Polecane posty

Witam obecnie jestm na diecie 1000 kcal, ale od poniedziałku zamierzam zacząć 13 - sto dniową dietę kopenhadzką. Słyszałam i czytałam ze rezultaty sa zadowalające, i pomaga takze w uregulowaniu przemiany materii . A więc jest ktoś ze mną ? Razem zawsze raźniej !!! ;]

Musisz stosować sie do szczegółowego jadłospisu, nie można jej stosować ani krócej ani dłużej równe 13 dni. Efekty to od 7 nawet do 20 kg. Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC

ciezko ale mowisz ze arto to ok ale od 21 bo narazie mam głodówke potem 1000 klc a pozniej moze to takze powodzenia i napisz o rezultatach napewno sie dołacze koło lutego

Gość hhhhjjkkjk
co to za durna dieta oparta na befsztykach, kawie i kostkach cukru.. a dieta 1000 kalorii, którą stosujesz rujnuje metabolizm. później bedziesz tyła od liścia sałaty.

Gość cienka riposta
ja zaczynam od poniedzialku