Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajniak

pozwolenie na budowe

Polecane posty

Gość ciekaweeee
na wiosne możecie wywiercić małą dziurkę i wstrzyknąć randap nierozcieńczony. my się tak 3 sporych brzóz pozbyliśmy.

Gość uzo.==
no domek dla teścowej to w sam raz

Gość tajniak
nie mam motywacji_na cyberek moja to na plac nie wejdzie heheeh

ale popatrz, tu masz ceny z 2008r...wiem,że samo wyjście z ziemi kosztuje, zbrojenie, podsypywanie, beton... ja się boję,że te kosztorysy sa zaniżone

Gość uzo.==
jakie ładne kolorki i te starożytne ceglane nadproza

Gość tajniak
mój mąż robi w firmie budowlanej i za ławy podobno wyjśc 5 tysiecy i niech tak lepiej wyjdzie bo na ta cene sie nastawiłam :)

a moja tesciowa, to ma prawo przyjsc ,ale tylko kawke wypic, i siedziec na jednym miejscu by brudu nie roznosic... ALE JAK JA WIDZE TO MNIE SIE DROBNE NIE ZGADZAJA; stara jendza nie dlaa na dom ani grosza a teraz madruje ,jak jej dziecko sie dorobilo :-P A JEJ CORKA JUZ DAWNO MOGLA BY MIEC TYLE CO JEJ SYNOWA; co za bladzie z tych tesciowych :-)))

Gość tajniak
uzo do spania bo klapsa dostaniesz

uzo, a wrzuc nam nowoczesny pomysł! ja widzę,że teraz ludzie właśnie takie budują, bo każdy chce mieć mały dom

Gość uzo.==
ja tam nie oglądam smurfów

Gość tajniak
ja na temat mojej tesciowej nawet sie nie wypowiadam bo takiego trola jak ja mam to nikt chyba nie ma onna by jeszcze zebym ja jej pomogła a co dopiero ona nam hehehe szok ja jak słysze zoska to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera

Gość tajniak
ja mieszkam na wsi to narazie sie nie martwie o kanalizacje

nie wiem ajkie sa ceny ,ale dwa lata do tylu, to za zalatwienie papierow kosztowlao mnie 10 tys zloty wraz z planami na dom,mapkami ,woda ,pradem fundamenty-kosztowaly mnie 10 tys sciany 20 dach 20 teraz nie wiem jakie sa ceny dom bungalo 120m''

Gość tajniak
ale za to musze sobie droge zrobić :( bo w tej geodezji to tez maja taki burdel ze głowa boli

cyberek, masz dach kopertowy? a dom z garażem? ja myślę o takim właśnie i ten dach ma być drogi, ale dom parterowy, to nie zrobie dachu jak na stodole

Gość tajniak
nie mam motywacji_na cyberek ja sie nie zmieszcze w 10 tys. na bank bo za plany i tą głupia adaptacje mi wyjdzie juz 4,5 tys woda 3 tysiace a gdzie mapki,i elektryka

ja juz jestem taka szczęśliwa,że te drzewa posz ły...cholerka, sylwester, a u mnie ścinka drzew, bo jak tylko ali zezwolenie to wycinka,żeby ekolodzy na pikiete nie przyszli

ja miałam rysować plan, ale 10 tys. a gotowiec z adaptacją 5, więc na fundamenty zostanie

ale sa teraz ceny, dobrze ze sie juz wybudowalam, ale mam jeszcze da plany takie jak ty ,gotowe dzienniki sa wazne dwa lata ,ale sprzedam z dzialka, bo nawet sie teraz nie zarobi na budowaniu,ludzie nie chca juz domow kupowac,wola budowac..po swojemu

Gość tajniak
wiem cos o tym ta mnie straszy ochroną środowiska ,jak mi powiedziała ze bede musiała coś wsadzic za to no to sie ucieszyłam myśe sobie to wsadze jakies owocowe drzewka niech sobie rosną a ta mi gada że nie mogą byc owocowe to juz miałam dosc i jak mi powiedziała ile kosztuje opłata za sciecie drzewa to myslałm ze padne nady wartość działki prawie by mi wyszła co bym im musiała dać .Na wiosne to ja chyba drzewa potruje a nie rusze z budowa załamka

mam typowy bungalo, garaz byl ale przerobilam go na jeden pokoj wiecej, dzialke mam 1500 m'' TO SOBIE POSTAWIE GARAZ OBOK z 120 mieszkalnego + ten pokoj z garazu 35m'' poddasze ,na sypialnie miejsc ejest ,ale jest nieuzytkowe, na co tyle placu w domu

no...ja mojego domu to za cene mieszkania nie sprzedam, a poszło tyle kasy i gdyby się kupiło 3 mieszkania, to dziś byłaby gotówka a teraz nowy dom, bo tamten za duży i stoi pusty

Gość tajniak
*minerwa* dokładnie ja miałam wybrany dom i zadzwoniłam do architekti to mi powiedziała za ten dom 3 tysiące + adaptacja 1000 zł+adaptacja hydrauliki 1500+ adaptacja ogrzewania centralnego 1500 to bardziej sie opłaca kupic gotowy projekt bo wtedy chyba ta adatacja nie wyniesie