Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnicniewiem

mój pierwszy raz chlopak i wogole...

Polecane posty

Gość niewiemnicniewiem

mam chlopaka, naleze do gatunku zamulonych dziewczyn chyba bo mam 20 lat i to moj pierwszy, jest ok, on nie nalega z sexem ale wspomina o oralu, w sumie nie mam nic przeciwko, ale nie mam pojecia jak to zrobic;/ w dodatku on mysli ze juz to robilam wczesniej i nie wiem jak dac mu do zrozumienia ze nigdy. twierdzi ze jestem pasywna, bo zazwyczaj on mnie piesci a ja nic, nie moge sie przelamac, nie wiem co mam robic.. pomozcie, napiszecie jak mam go dotykac, jak dac do zrozumienia ze jestem w tym temacie zielona ;/?

Gość zgodze sie...
po prostu powiedz ze nie jestes w tym temacie taka do przodu ze na razie sie wstydzisz i potrzebujesz czasu jak jest madry to to zrozumie :)

Gość Miccok
Napisz do mnie to ci wszystko wyjasnie...tu to nic nie wyjdzie z tego

Gość niewiemnicniewiem
nie poszla spac:p jak mam do Ciebie napisac...

Gość icotonicoto
Oj, mialam to samo... tzn. nie ze pierwszy facet, ale ze balam sie pierwszego razu itd. planowalam, zeby po prostu zrobic to z kims kogo widze pierwszy i ostatni raz, ale tak sie zlozylo, ze poznalam fajnego chlopaka, powiedzialam, ze to moj pierwszy raz, a on wszystkim sie zajal ;-) po calej sprawie nie uwierzyl, ze to bylo wszystko na prawde po raz pierwszy. takze, na serio przyznaj sie to nie zaden wstyd. powodzenia

Gość icotonicoto
po drugie... ja Ci szczerze proponuje ze 2 lampki szampana i zdanie sie na intuicje.

Gość niewiemnicniewiem
:D

Gość ania 1985
powiedz mu by robil co chce... a ty sie dolacz. a w trakcie jak sie rzeczy dzieja pogadaj z nim, naprawde w trakcie, co ci sie podoba a co nie. takie pogawedki czynia cuda... serio...

Gość Miccok
Jak jestes to napisz...mail widzisz

niewiemnicniewiem: pogadaj z nim szczerze... i powiedz, że to Twój pierwszy raz... i że nie wiesz co i jak... i żeby Ci powiedział jak lubi, czego oczekuje i pragnie... SZCZEROŚĆ i tylko SZCZEROŚĆ...

Gość bruuuummmmmmm88888
wspolczuje facetowi takiej kłody :o:o:o