Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asdfghjklasdfghjklasdfghjkl

Sterylizacja - podwiazanie jajnikow - ekstremalna antykoncepcja?

Polecane posty

Gość gość
W wieku 32 lat kobieta zdolna do bezpiecznego bzykania to sukces.

Gość gość
Każda kobieta powinna urodzić conajmniej jedno dziecko,wtedy jej narzady rodne się ułożą.

Gość gość
Po przeczytaniu twojej wypowiedz moge tylko ci powiedziec ze jestem juz matka i zaliczylam wpadke w wieku 42roku zycia nie jestem z tego zadowolona a ty masz prawo do wlasnego zycja takiego jakie chcesz i co czujesz jesli nie chcesz miec dzieci to masz do tego pelne prawo zwlaszcza ze twoj partner sie z tym zgadza przemysl dobrze ta decyzje i jesli bedziesz pewna to poprostu to zrob

Gość gość
Cześć. Czy są tu dziewczyny/ kobiety, które zdecydowały się na zabieg już po urodzeniu dziecka? Bo wiedziały, że więcej już nie chcą mieć i ze względu na to, że to dość wygodna i w końcu skuteczna forma antykoncepcji. Mam pytanko...Odezwijcie się pliz na: natia20150@gmail.com

Gość gość
We Wloszech zabieg ten wykonuje sie legalnie i bezplatnie (bedac ubezpieczonym). Zawsze znajdzie sie jakis lekarz, ktory ze wzgledow moralnych nie chce sie tego podjac, ale skieruje do innego. uwazam, ze to najlepsza metoda antykoncepcyjna dla kogos kto ma jasne cele w zyciu. Nie widze powodu, aby sie faszerowac hormonami, a majac wysoki holesterol lub cisnienie, to bardzo niebezpieczne. Sterylizacja nie ma skutkow ubocznych.