Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyne słuszne zakończenie

nie wiedziałam że to takie proste

Polecane posty

dwa tygodnie temu postanowiłam się odchudzić trochę, bo nie mogłam już sie dopinać w ciuchach Nie mam weny do diet, gdzie trzeba sobie oddzielnie gotować, bo mam rodzinę i oni jedza normalne obiady. Postanowiłam zastosować proste kroki 1. Zero słodyczy i kalroycznych przekąsek 2. Brak kolacji 3. Obiad o połowę mniejszy 4. 2-3 razy w tygodniu po pół godizny ćwiczeń w domu I dziś wesżłam na wagę i jak byk - prawie dwa kilo mniej :) jeszcze 3-4 kilo i będe boska :)

myslicie, że da się tak skutecznie odchudzić?

przyniesie taki skutek. W koncu sie zatrzyma,ale jak sie pilnuje nowego trybu,to waga pokarze wymarzony wynik pozdrawiam

miło to czytać :) poza tym stwierdzam że najgorszy chyba jest 1-szy tydzień, kiedy minie ssało okrutnie teraz spokojnie wytrzymuje na dietowych racjach

Gość malinowełzy123
Hey bez obrazy ale 2 tygodnie się męczyłaś i schudłaś niecałe 2 kilo ... to strasznie mało jak się odchudzałam na podobnej diecie w 2 tygodnie zrzuciłam 7 kg . Od soboty będę stosować diete kefirową przez 2 tygodnie mam zamiar zrzucić przynajmniej 12 kg .

Gość do malizowely123
szybko zrzucilas i jeszcze szybciej mozesz wrocic do poprzedniej wagi a nawet dostac kilka kg gratis, bardzo dobrze ze traci 1kg tygodniowo

Gość do malizowely123
y

Gość malinowełzy123
Powiem tak tą diete stosowałam jakies 1 , 5 roku temu i nie przytyłam a kefirkową będe stosować ponieważ przygotowuje się do sesji zdjęciowej bo chce wziąć udział w konkursie miss nastolatek 2010 .

Gość eh nie ma to jak schudnac
10 kilo w tydzien :O co z tego, ze zobaczysz efekt malinowelzy, nawet nie wiesz jakie spustoszenie panuje w Twoim organizmie :O bardzo dobrze, ze autorka chudnie kilogram na tydzien, to bardzo zdrowo.

o, podnieśliście mój stary temat :) dzięki :) chciałam poinformować, że schudłam już 4,5 kg. powolutku, zdrowo, bez morderstwa na włanym zdrowiu. codziennie robie 200 brzuszków oprócz tego co pisałam . Cudownie mieć płaski jędrny brzuszek :)

jeszcze 2 kilogramy i utrzymanie wagi oraz kondycji To niesamowite jak to wpływa na energię i siły. :) Poradżcie, prosze, co robić, żeby utrzymać swój stan śliczności nie chudnąc juz więcej ani nie tyjąc po osiągnięciu śliczności wymarzonej ?