Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablko grusza

prosze o pomoc ważne

Polecane posty

Gość jablko grusza

Mam takie bardzo ważne pytanie jakis miesiac temu odlozylam po 4 latach tabletki antykoncepcyjne.. potem wspolzylam z chlopakiem z 10 razy z pięc razy bez prezerwwatywy reszte z nigdy nie konczylw srodku .. jaka jest mozliwosc ze jestemw ciązy okres spoznia mi sie już 13 dni :(?? prosze oo odpowiedziec.. mozeto przez to ze odlozylam tabletki??

Gość jablko grusza
to naprawde waŻne:(

Gość PP123
Możliwe. Albo Ci się rozregulowało po prostu. Kup test ciążowy- 10-13 zł i będziesz wiedziała. Czemu jeszcze nie zrobiłaś testu?

Gość jablko grusza
AH BOJE SIE I LUDZE zE TO PRZEZ TABLETKI;(

Gość ja powiem tak.....
skoro nie kończył w środku to nie powinnaś być w ciąży ale wiesz wypadku chodzą po ludziach jednak przyczyną spóźniającego sie okresu może być też fakt odstawienia tabletek może organizm się na nowo reguluje dla pewności zrób test i już

Gość jablko grusza
ech. masz racje ze wypadki chodza po ludziach... niektorzy po odstawieniu tabletek bardzo długo staraja sie o dzidziusia a tacy co nie sa na to jeszcze gotowi zazwyczaj maja wiele dzieci:P

Gość ja powiem tak.....
jablko grusza...zgadzam się z Tobą w 100 % ....sama mam już dzieci i więcej nie chcę i chętnie bym oddała jakiejś kobiecie starającej się o dzidziusia moje możliwości zajścia w ciąże :D

Gość Dona81
witam zaczne od tego że staramy się o dzidziusia mam mpnitorowany cykl i zażywałam clostilbegyt 1 zastrzyk z puregonu i ovitrelle też jeden zastrzyk okło cztery dni temu zaczęło mnie swędzieć u wylotu pochwy ale z dnia na dzień się pogorszyło teraz mam takie jakby białe ale nie serowate a takie jakby kleiste upławy troszke swędzi (ale bywało gorzej) mój mąż ma też objawy sądze że to kolekny raz moje ukochane grzybki :/ ale mam takie pytanie czy te leki mogły wywołać grzybki i jakie i czy lepiej iść odrazu do lekarza czy poczekać (lekarz mój prowadzący jest na urlopie ) proszę o rade

Gość jablko grusza
:) o własnie.. tyle co sie nasłuchałam od kuzynek że nie mogą zajść po tabletach aż sie przestraszylam i sama je odłożyłam z myśla ze bede robic to w prezerwatywie, ale wyszlo pare razy tak że zabrakło gumki... a teraz stresy .. ale to człowiek nie myśli w takich sytuacjach:(

Gość jablko grusza
osobiście wybrałam bym sie jak najprędzej do lekarza , bo nie raz mialam grzybice i to było dla mnie najgorsze przezycie dlatego ja jestem bardzo wyczulona, jesli nie to moze masz tą maść Clotimazolum? i nestetyne dopochwowa i postosuj ją przez 5 dni ja tak robilam bez konsultacji z lekarzem i przechodzilo ..:)

Gość jablko grucha
bylam u lekareza sie zbadac pomacal mi macice powiedzial ze jest trwada i nie podejrzewa ze moge byz w ciazy...:p