Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bella Cullen

Pomoc dla Haiti

Polecane posty

Go艣膰 Bella Cullen

Hmmm obrazki s膮 zbyt drastyczne, abym je 艣ledzi艂a..ale..czy ja dobrze s艂ysza艂am? Pomoc nadesla艂y francja, UK i jaki艣 kraj.. A USa dopiero zaoferowa艂o pomoc? Matko, oni s膮 najbli偶ej tego Haiti, a pomoc oferuj膮 dopiero? teraz? Jestem rozacarowana. Taki bogaty kraj. Powinien od razu pos艂ac tam paczki z lekami przeciwb贸lowymi, opatrunkami, itp i lekarzami! Szkoda tych ludzi, nie do艣膰 偶e BIEDNI...to jeszcze taka tragedia... Na wojny, bro艅 jest kasa... a na pomoc nie ma... Bardzo spodoba艂a mi si臋 postawa PitJoli. Dali milion dolar贸w. Jest ich dwoje, powinni dac 2 miliony dolar贸w. Mam nadziej臋, 偶e inne kraje, w tym Polska, zorganizuj膮 koncerty na rzecz tych ofiar, odbudowy ich dom贸w - now膮 technologi膮, 偶e dom rozk艂ada si臋 jak karty. :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bella Cullen
Tamju偶 powinni leciec wolontariusze, chyba 偶e si臋 boj膮.. Ale my艣l臋, 偶e nic nie stoi na przeszkodzie, aby rannych przewozic do kraj贸w obok, tam leczyc. to jest specyficzna sytuacja. I wymaga niestandardowych zachowa艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bella Cullen
up:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nikt sie tym nie interesuje
??????????????????????????????????????????? szokkkkk... By艂a pomoc dla jednej wyspy z Tsunami.. a dla nich nie ma???

Udost臋pnij ten post