Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella Cullen

Pomoc dla Haiti

Polecane posty

Gość Bella Cullen

Hmmm obrazki są zbyt drastyczne, abym je śledziła..ale..czy ja dobrze słyszałam? Pomoc nadeslały francja, UK i jakiś kraj.. A USa dopiero zaoferowało pomoc? Matko, oni są najbliżej tego Haiti, a pomoc oferują dopiero? teraz? Jestem rozacarowana. Taki bogaty kraj. Powinien od razu posłac tam paczki z lekami przeciwbólowymi, opatrunkami, itp i lekarzami! Szkoda tych ludzi, nie dość że BIEDNI...to jeszcze taka tragedia... Na wojny, broń jest kasa... a na pomoc nie ma... Bardzo spodobała mi się postawa PitJoli. Dali milion dolarów. Jest ich dwoje, powinni dac 2 miliony dolarów. Mam nadzieję, że inne kraje, w tym Polska, zorganizują koncerty na rzecz tych ofiar, odbudowy ich domów - nową technologią, że dom rozkłada się jak karty. :(

Gość Bella Cullen
Tamjuż powinni leciec wolontariusze, chyba że się boją.. Ale myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby rannych przewozic do krajów obok, tam leczyc. to jest specyficzna sytuacja. I wymaga niestandardowych zachowań.

Gość Bella Cullen
up:)

Gość Nikt sie tym nie interesuje
??????????????????????????????????????????? szokkkkk... Była pomoc dla jednej wyspy z Tsunami.. a dla nich nie ma???