Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto ma racje? ja czy on?! wejdzcie !!

Polecane posty

Ostatnio byłam u swojego faceta, bawiałam się przy nim jego telefonem (nigdy sama nie ruszam jego komórki ), weszłam w spis kontaktów i znalazłam numer do jego byłej i matki jego byłej( jestesmy ze sobą 2 lata), a na poczatku znajomosci mowił , ze tojuz skonczone, nie utrzymuje z nią kontaktów a oba te numery skasował bo to dla niego rozdział zamknięty...co innego jednak znalazłam...nie dawało mi to spokoju wiec dzis napisałam mu smsa bo cholere mu numer matki swojej byłes i eks, a on na to , ze jak kupował nowy telefon skopiował wszystkie numery do owej komórki (oczywiscie wraz z tymi dwoma numerami) i to dlatego tam są, dla mnie to dziwne bo na poczatku moiwl ze ich nie ma etc a teraz mowi zupełnie co innego...zeby tego bylo mało rozpetała sie teraz awantura(oczywiscie ja wyszłam na ta złą, ze niby czepiam sie szczegołów etc, ze skupiam sie na rzeczach nie wartych uwagi itd), tyle ze dla mnie to po prostu kłamstwo !!! kto ma racje??? ja czy on??

Gość wrrreeee
ale masz problem.... to żaden problem. problemem moze byc to, czy do nie wydzwania, lub ona do niego!

Gość sdgdfsg
może macie 14 lat?:o

poza tym jakos wierzyc mi sie nie chce , ze przez te 2 lata naszego zwiazku nie skapnął sie ze ma w telefonie numery byłych(tak sie tłumaczył), poza tym wczesniej mowił , ze wykasował je etc !!robi ze mnie idiotke...

no własnie !! chodzi o to , ze pewnie do niej dzwoni bo w przeciwnym razie po co trzymał by te 2 lata jej numer telefonu?! nie wiem moze dla was to normalne, ze wasi partnerzy utrzymuja kontakty ze swoimi bylymi , dla mnie natomiast to problem...od poczatku wiedział , ze tego nie toleruje...a mimo to okłamał...

Gość sdgdfsg
o moja droga, uwierz mi że niektórzy tak mają. ja mam w telefonie numery, których nie używam od 5-6 lat a nie kasuję bo mi się nie chce. wchodzę w książkę, wpisuję do kogo chcę dzwonić i dzwonię. a dzwonię bardzo często.

no i jak zwykle ja wyszłam na ta złą, tyle , ze zamkęłam wszystkie rozdziały z przeszłosci, dla mnie nie ma nikogo poza nim...dodam , ze sam wsciekał by sie gdybym miała numery eksa i jego matki w telefonie a mi robi wyrzuty ze jak w ogole smiem zapytac po co on je trzyma

Gość sdgdfsg
nie jesteś zła... tylko ci odbiło trochę ;)

tyle, ze on dodatkowo ciagle ukrywa telefon , ciagle z nim chodzi, ciagle kasuje jakies smsy od kogos...dziwne nieprawdaz?! tłumaczy to tym , ze moze ktos bedzie dzwonił z pracy i musi odebrac...w sylwestra np. dostał kilka smsów od znajomych ale gdy podeszłam do niego zaczał je nerwowo kasowac , mowiac ze nie chce by zajmowały skrzynke w telefonie...

sdgdfsg---> w takim razie dlaczego na poczatku gadał , ze nie ma numerów byłych , ze pokasaował , ze to rozdziałz amkniety a teraz znajduje je u iego w tel?! troche to dziwne...

moze i mi odbiło...ale idiotki z siebie zrobic nie dam..raz mówi tak , raz zupełnie inaczej, zapomniał juz co mowił na poczatkui teraz sam sie w tym wszystkim miesza...

halo???? jest tutaj ktos?