Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek87

praca w Motivi

Polecane posty

Gość kwiatek87

Hej, dostaąłm propozycje pracy w motivi. czy mozecie napisac jaka jest ta firma, jak atmosfera pracy i w ogole. pozdrowienia

Gość kwiatek87
to az tak zle tam jest? napiszcie cos wiecej prosze:(

Gość mrtita
a przy okazji zwolnia po trzech miesiącach

Gość rabalimayo
witam :) powiem tak-pracowałam w motivi pare ładnych lat i mimo iz wtedy całkowicie nienawidziłam tej pracy , głównie ze względu na niedouczonych menagerów, którzy robili pranie mózgów. Ale z czasem i z nabyciem doświadczenia w innych sklepach , musze z pokorą uznać że motivi było rajem na ziemi. Trafiła mi się świetna ekipa dziewczyn a to chyba podstawa! Kierowniczki też nie były złe, pieniądze są ok. (płaca najwięcej ze wszystkich firm odziezowych, ale jest problem z egzekwowaniem kasy za nadgodziny!!!) Jedyny zarzut to po1-sprzedaż indywidualna , co budzi chorą atmosfere w zespole! i po 2-dr regionalna!!! dziewczyna bez znajomości ang, bez umiejetności poprowadzenia pracowników! laska bez klasy i możwliwości dogadania się. Do tego włosi na głowie co jakiś czas, którzy sieją niesamowite zamieszanie swoją obecnością, czepiając się o wszystko i nie umiejąc mówic poprawnie po ang! trochę zenujący poziom menagerowania! Ale ogólnie wiecej plusów niż minusów! Pracę moge polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam!

Gość lilaewreeeew
Praca w Motivi męczy jak każda w sklepie, ale można się dużo nauczyć.