Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blee bleeee bleeeeeeeeeee

16-latka mowi, ze zapewni swojemu dziecku wszystko czego potrzebuje - akurat!

Polecane posty

bo jakis czas temu czytalam tutaj wypowiedz 16 czy 17-latki, ktora jest w ciazy i pisala, ze zapewni swojemu dziecku wsyztsko co najlepsze....ojj przepraszam, na pewno zapewni milosc, pokarm, dopuki dziecko bedzie pilo mleko matki, ale reszte? Ubrania, pampersy, kosmetyki itp ona tez zapewni? Taa jasne, z czego? Skoro nie rpacuje, nie ma pieniedzy, nie ma urlopu maciezynskiego wiec tez nie ma kasy....kochana autorko i wszystkie podobnie myslace, to wasi rodzice, przyszli tescie zapewnia dziecu to co potrzebne

o fajkach i piwie już nie wspomnę :-o

nie rozumiem tego podszywu :p

fajki i piwo są najważniejsze dla dziecka:classic_cool:

a tam gderasz. Jak chcesz cos mowic to mow na temat :p

Gość lablaaaaa
1.jakoś nie mogę poważnie traktować pouczeń kogoś , kto pisze dopUki i macieŻynstwo. 2. akurat miłość i pokarm są zdecydowanie ważniejsze od pampersów i kosmetyków, bez których wychowały się miliardy ludzi. Co nie znaczy, ze jestem za ciążą szesnastolatek.

milosc i pokarm sa wazne, milosc jet najwazniejsza jednak milosc nie zapewni jedzenia, ubran, dachu nad glowa...wiec co? dziecko ma nie miec domu, ubran, pieluch? Nie mow ze nie sa mu potrzebne

Gość piszesz tak
po pierwsze : piszesz tak: "kochana autorko"- ale przeciez ty tu jestes autorka :O po drugie: pisze sie dopoki, nie dopuki :O a zreszta co ci do tego, czy 16 zapewni swojemu dziecku wszystko co potrzebuje?...

Gość piszesz tak
a i "macierzynstwo" nie maciezynstwo wiec moze kup sobie slownik ortograficzny i wyzywaj sie na nim

Gość 324324324
A sama nie możesz mieć dzieci że ci tak żal, czy co?

a co , może lepsza taka matka 35-50letnia co urodzi dziecko z downem albo je osieroci bo będzie w wieku babci a nie mamy, zero porozumienia, co taka stara matka może zapwenić? 16 to dobry wiek na rodzenie dzieci wręcz najlepszy bo nie ma nic lepszego do roboty

wyrazam tylko swoje zdanie do czego mam pelne prawo. Ale jak zawsze ktos musi wyskoczyc ze slownikiem ortograficznym . Poza tym czy ja sie wyzywam? Poza tym, ja nie napisalam, ze 16 latka bedzie zla matka, napisalam, ze tamta pisala, ze to ona zapewni swojemu dziecku wszystko - co dla mnie ejst bzdora bo milosc i pokarm z piersi to duzo ale nie wszystko....zreszta czy taka 16 latka bez pomocy rodzicow sobie poradzi sama z dzieckiem? O to mi tylko chodzi

Gość wypowiedz powyzej
mnie rozwalila,16 lat to najlepszy wiek na rodzenie dzieci???

Gość wypowiedz powyzej
poprawka-bylo dobry nie najlepszy,dla mnie zadna roznica

Gość autorko ale walisz bledy
wez no sie troche doucz :P a nie oceniasz sytuacje innych. chca to niech maja dzieci w wieku 15 lat.

nawet jesli rodzice będą za to wszystko płacić, to w czym problem? Co Cię to obchodzi?

wiem, ze robie bledy :) Zawsze bylam dobra z przedmiotow scislych, z polskiego niestety coz...bylam dobra ale nie z ortografii :) no wiec" nawet jesli rodzice będą za to wszystko płacić, to w czym problem?" - zapytaj rodzicow, w czym problem :)

a Ty pytalaś jej rodziców? Co Ciebie to obchodzi co oni z kasą robią? :) zazdrościsz czy co?

Gość a moze rodzice maja duzo
kasy i z checia sie jej doloza a tak na serio, co cie to interesuje???