Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania t

Rodzimy wrzesień 2010

Polecane posty

Gość ania t

Swieżutkie przyszłe mamusie. Zapraszam do dzielenia się wrażeniami. W poprzedniej ciąży pisałam na podobnym forum - w 2007 roku i widzę że dziewczyny piszą do dziś. Ja niestety odpadłam, ale tym razem nie popełnię tego błędu. Ja jestem obecnie jeszcze przed okresem, ale czukę że to to. Dziwaczka? Później wszystko Wam wyjaśnię. Jeszcze raz zapraszam :)

Gość ania t
Witam Stepniakowa:) A test już był? bo spokojnie powinien już Ci wyjść. Ja dopiero poniedziałek - wtorek. Ale mam przeczucie że jestem. Wiem, to głupio brzmi, ale mam objawy jak za pierwszym razem - brzuch pobolewa, takie dziwne uczucie w ustach, biały śluz...No cóż zobaczymy:)

Gość a ja powiem
aniu, mam nadzieję, ze zobaczysz te dwie kreski. ja na szczęście nie musiałam robić testu, @ sama przylazła. piszę na szczęście, bo mam już dwie córki i teraz chciałabym trochę popracować zanim zdecyduję się na trzecie. a miałam ostatnio małego stresa, ale już ok. czujesz, to świetnie, ja też czułam szczególnie za drugim razem. w pierwszej ciąży w dniu @ ja wiedziałam, że jej nie dostanę, a test był tylko formalnością. w drugiej to nawet testu nie robiłam. pozdrawiam.

Witam, ja także mam termin na wrzesień.do lekarza jestem zapisana pod koniec stycznia, więc narazie nie wiem nic więcej prócz tego, że spodziewam się drugiego maleństwa, bo mam już córeczkę dwuletnią:)

Gość ania t
no fakt, to chyba proponuję się tam przenieść. Chyba że wolicie inaczej :)