Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandaryneczka17

mam za soba pierwszy seks analny!

Polecane posty

Gość he he he
Zgraja pedałów

Gość Jacencior widzisz różnicę
między paluszkiem, zwłaszcza małym, damskim paluszkiem a penisem? Chyba, ze twój penis i paluszek twojej lubej są podobnych rozmiarów... Dałbyś sobie włożyć do odbytu przedmiot o wielkości przeciętnego penisa?

Gość hemoroidy
Hemoroidy – cierpi na nie ponad połowa ludzi po 40 roku życia. Co może je powodować? Praca wymagająca długotrwałego pozostawania bez ruchu w pozycji stojącej, siedzącej, kucznej lub związana z intensywnym wysiłkiem fizycznym Częsta, wielogodzinna jazda samochodem lub rowerem Ciąża (40% kobiet cierpi na hemoroidy po porodzie) Zaparcia Dieta uboga pikantna, bogata w używki, uboga w w błonnik, prowadząca do zaparć i nieregularnych wypróżnień Nadużywanie alkoholu, mała ilość wypijanych płynów Częste biegunki, wymioty, stany zapalne zwłaszcza wywołane przez bakterie escherichia coli Niektóre przewlekłe schorzenia, w tym niewydolność krążenia, nadciśnienie, marskość wątroby Uwarunkowania genetyczne Inne przyczyny no coz, jest tez wiele innych przyczyn hemoroidow, wiec drogie panie, od dzisiaj nie wykonujcie powyzszych czynnosci bo bedziecie miec hemoroidy!

Gość przeciw analowi jestem
"A co do wzgledow medycznych... czasami, moje drogie panie, z waszych slicznych tyleczkow wychodzi klocek rownie twardy i gruby jak penis wiec nie chrzancie tutaj" - i nawet nie wiesz jak to boli, więc zamilcz człowieku. Życzę Ci takich klocków, może sam zobaczysz co to za ból

Gość he he he
a ja lubie to wsadz jej też w oko czy ucho - jak kocha to wytrzyma... A potem mów jak szanujesz twoją kobietę, bo dajese kutasa w każdą dziurę wsadzić

Gość następna mądra
albo tez mądry - jest różnica między WCHODZENIEM a WYCHODZENIEM klocka z odbytu - dla budowy i mechanizmu działania zwieraczy kluczowe jest właśnie to czy coś tam wchodzi czy tamtędy wychodzi. Proponuję poduczyć się trochę anatomii.

to było do

Często jak siedzę na kibelku, to wychodzi mi klocek większy od przeciętnago penisa... jakby mi żona chciała wsadzić coś wielkości przeciętnego, nie miałbym nic przeciw...

to było do "a ja lubie"

Gość he he he
ale skoro spotkania z ukochaną kupą są takie przyjemne... to za 20 lat pampersy będziesz jej zmienial ztaką samą lubością? pedale jeden z drugim?

Gość a ja lubie
wiecie co? nie chce mi sie z wami tutaj konwersowac... bo to jak grochem o sciane... dobranoc wszystkim lubiacym seks analny. I chuj w dupe tym, ktorzy nie lubia :)

Gość karwa fak
żyd lubi cebulę świnia lubi gówno mandaryneczka17 lubi anal każdy lubi coś innego i dlatego świat jest piękny... :) ... inaczej byłoby resko nudno :(

Gość he he he
skoro tak lubicie smród przy seksie to po wam pachnące kobietki - śmierdzieli szukajcie takich samych jak wy

Gość a ja lubie
juz mialam isc ale nie moge po prostu bo rece opadaja jak was czytam. smrod? jak ci sie panna nie myje to rzeczywiscie mozesz czuc smrod...

Gość he he he
20 lat temu pedałów sie potepiało lub sie ukrywali ze swymi upodobaniami, teraz facet rżnie babkę w dupsko jak kolegę. Czy za 20 lat pedofili tak bedziecie bronic

Gość nie ponad połowa
tylko do 30% ludzi i nie po 40-tce a po 50-tce. Jeśli występują dolegliwości, o których pisałeś typu zaparcia, zbyt mała ilość płynów, nadmiar alkoholu, brak ruchu - to owszem, należy stosować profilaktykę aby nie dopuścić do powstania hemoroidów.

Gość he he he
A ja lubię , tylko mnie nie przekonuj, że kupa pachnie bo nie uwierze

Gość o kuzwa nie moge
baranie, pedofilia jest przestepstwem, seks analny nie

Gość a ja lubie
no jesli pchasz fiuta nie umytej pannie no to rzeczywiscie moze ci smierdziec. ale jesli panna nie umyje cipy to tez jej sledziem jedzie. lubisz to? bo wedlug mnie to tez smierdzi

Gość za 20 lat normą będzie
seks z 10-12 latkami i oficjalnie bedzie się to nazyawało "wprowadzanie w naturalne dla kazdego czlowieka życie seksualne" młodego człowieka

Gość a ja lubie
widze ze fantazja cie poniosla... no coz, moze twoje marzenie sie spelni

Gość a ja lubie
ja nie mowie ze moja smierdzi. tak samo jak moj odbyt po odpowiednim umyciu.

Gość za 20 lat normą będzie
To nie fantazja, to czarna wizja. Dzisiaj seks z 10-latkami to przestępstwo, tak samo jak kiedyś przestępstwem był seks homoseksualny.

Gość he he he
nie jest przestępstwem, zmuszasz kobietę do pedalskiego współżycia wykorzystując jej uczucia do ciebie,ale to nie przestępstwo, wg prawa. Prawdziwi ludzie mają jeszcze sumienie i im przepisy prawne nie są potrzebne

Gość a ja lubie
no tak, przeciez kiedys zylismy w jaskiniach, po jaka cholere ewoluowalismy? przeciez mozna wiecznie zyc w jakims zascianku... zal mi cie jesli tak postrzegasz swiat... dobranoc

Gość he he he
I ci prawdziwi nie ruszali dzieci nawet wtedy gdy pedofilia nie miala jescze nazwy

Gość 88888
seks kryptopedałów z małym hujem co potrzebują mieć ciasno

Gość he he he
Jeśli ewolucja był potrzebna po to aby zwykłe pedalstwo nazwać "sex analny" i ti z kobietą?

Gość a ja tak czytam i czytam
i powiem wam, jak u mnie było. Mój Misiek wiele razy namawiał mnie na seks analny, ale nie chciałam, bo po prostu nie chcę mieć nic wkładanego do odbytu. Pomijam nawet ból ale po prostu nie chcę mieć tam włożonych żadnych ciał obcych. I któregoś dnia powiedziałam mu, że możemy spróbować, pod warunkiem, że najpierw ja zaspokoję go wibratorem. Zgodził się, ale jak przyszło co do czego, to jednak zrezygnował ;) I od tego czasu temat anala mamy zakończony :)

Gość he he he
A co byś ty ewoluowany, powiedział na temat nekrofilii - tu już nikogo się nie krzywdzi i żaddna dziura nie będzie w przyszłości potrzebna