Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rombnietaoo9

Moja matka udaje że nie widzi jak ociec ją zdradza

Polecane posty

Gość rombnietaoo9

Puszcza się ze swoją studentką jest bardzo atrakcyjna, młoda, zgrabna, wesoła ,widziałam ich w kawiarni, mój stary odżył ,jest jak nowonarodzony a matka zgrzyta zębami, płaszczy sie przed nim...

Gość he he he
na wszystko trzeba czasu, mam nadzieje, że twoja matka wie co robi i uderzy gdy będzie trzeba

Gość bla bla blanka
Dostała cios w plecy, to ją przygniotło. Ta sytuacja to dla niej szok. Płaszczy się, bo boi sie zmian i samotności. Jak się otrząśnie to moze zacznie działać. Wesprzyj ją, daj jej poczuć że ja kochasz. Zmuś do zmian - chociażby fryzury. Zrób jej paznokcie, zaciągnij na zakupy niech kupi sobie nową kieckę. Niech poczuje, ze jest kobietą i że moze sie podobać innym. Bo pewnie zdrada męża spowodowała, ze zostało zachwiane jej poczucie własnej wartości.

Gość źle oceniasz
twoja matka walczy o uratowanie miłości do męża, bo ona kocha go nadal i bardzo cierpi, a ten dupek poleciał na łatwe młodsze szmacisko, tak to się dzieje gdy mąż staje się szmaciarzem, masz pecha że czymś takim stał się twój ojciec, teraz jest w amoku i na haju...motylem się stał (a może muchą siadającą na byle gówienko....shitttt) I uważaj na przyszłość...bo statystycznie wynika że córki zdradzających ojców , staja sie kochankami żonatych qrwiarzy, wpadają dla żonatych w uzależnienie seksualne i są niezdolne do miłości

Gość samodzielna i zaradna
Też jestem matką i żyję w przekonaniu, że rozstanie z męzem nie zostałoby mi wybaczone a mieszanie dzieci w swoję brudy... chyba, że dzieci wiedzą . ale najpierw musiałabym znać zdanie moich pociech. matce trudno skrzywdzić dziecko

Gość niochnioch
Jak młoda poczuje miękkiego wacka i go wyśmieje , to tatus wróci na właściwe tory , no może nieco biedniejszy :D

Gość rombnietaoo9
nie mam niec do tej dziewczyny, nawet ją podziwiam, moja matka nigdy tak nie wyglądała jak ona, mój ojciec nigdy nie był taki męski

Gość niochnioch
Jesteś walnięta ! trzeba ojcu przemówic do rozsądku a nie podziwiac !! gęś z ciebie ...pff

Gość rombnietaoo9
wolalabym matce znależć jakiegos amanta

Gość niochnioch
a co ,chcesz miec młodą macochę ? :D

Gość rombnietaoo9
nie chcę miec wzór do nasladowania, moja matka to potulna kurka

Gość niochnioch
jednak jesteś na maxa walnięta ! Idź dziecko lepiej spac !