Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszcz koronny

dzisiejsze kobiety są przerażające

Polecane posty

Gość deszcz koronny

nie dość że mają wysokie mniemanie o sobie pomimo fatalnego wyglądu i charakteru to do tego jeszcze wymagania odnośnie faceta mają wygórowane i nierealne --- dlatego najczęściej zostają same i niechciane

Gość Mrozona Rybka
jasne ze tak. Szczegolnie te ktore postanowily sobie pouzywac z obywatelami Wloch. Po prostu kocham ten typ urody :P

Gość Mrozona Rybka
deszcz koronny - a kto cie nie chce?

Nie powinny mieć wcale wymagań, bo jeśli cokolwiek kobieta ZECHCE to wtenczas podnosi się ryk oburzenia. Tak wystarczy że jesteśmy i choćby za to plemię kobiece ma legnąć u naszych stup. Wybaczcie ale takie myślenie przypomina mi łąkę - stado krów i samiec rozpłodowy ;)

Gość rosołek -
a faceci to lepsi ? bez zębów , łysy , brzuch - ciaza spożywcza 6 miesiąc , nic ciekawego nie ma do powiedzenia , do roboty sie nie pali ,mieszka u mamusi -a od kobiety chce żeby boginią była i jeszcze go utrzymywała . A jak go kobieta pogoni to z podkulonym ogonem do mamusi wraca rozpowiadając jakie to ona ma wygórowane żądania i jaki straszny charakter .....

Gość Mrozona Rybka
Mellygion ma 100 % racji. Podkreslam - jedym kobietom podoba sie slowianski typ urody mezczyzny o blond wlosach - innym ten typ nie podoba sie. Ja jestem zakochana w typie urody made in Italy.

Gość Mrozona Rybka
rosolek ma racje wlasnie na to wpadlam - oni chca abysmy ich utrzymywaly :P Ale taka sytuacja ma miejsce w Polsce. Brytyjczycy oraz Niemcy sklonni sa kupic mieszkanie w ktorym moze mieszkac potencjalna partnerka pozniej zona :P

Gość ja_anetka
A mnie się podoba włoski typ urody z włosami ufarbowanymi na bląd;)

Gość baby som gupie

Gość her komendante
większość nie nadaje się do spędzenia nawet 10 minut na kawie a co dopiero do życia

Gość don kelson
dzisiejsze kobiety to tragikomedia

Gość knika
a ja sobie nie mam nic do zarzucenia poprostu jestem idealna i mój mąż jest szczęściarzem!!!!!

Gość z roku na rok coraz mniej
knika on tego nie napisał tylko ty

Gość o taaaak
próżne kobietki :(

Gość niestety tak
:(

Gość deszcz koronny
up

Gość mraqq
No ja właśnie jakiś czas temu postanowiłem być sam... Na razie mi wychodzi, poza małym ale... Ale i dużo kolesi ma też coś nie tak pod kopułą

Gość gość
Ja tam jestem kawalerem i nie zamierzam tego zmieniac. Mam dobra prace zarabiam najczesciej 2 razy wiecej niz moje kolezanki. A jak sobie poslucham ich wymagania to mnie smiech bierze. Pierwsza mlodosc juz za nimi 40 za kilka lat. A co druga ksiezniczka. Oszczednosci zerowe. Lepiej nawet maja długi Ambicje zadne. Klamia jak najete. Zaufac tym wyrachowanym materialistkom to na glowe bym ciezko upadl. Niektore samotne matki. Jedyny atut uroda. I tak po krotce mamy obraz wspolczesnych wolnych kobiet. Jakby facet reprezentowal tyle soba co przecietna wyzwolona kobieta to by go zadna nie chciala. W ogole tego podejscia nie rozumiem czasem podrywaja mnie zamezne lub majace faceta. Co za czasy gdzie tu jakies zasady. Ludzie ja nie potrzebuje pasozyta idacego na latwizne bo sam nic soba nie reprezentuje. Partner na stale to nie jest osoba ktora sie bierze a bo juz sie wyszalalam nie mam juz urody kasy ani perspektyw a trzeba jakos sobie zycie poukladac. Mam znajomego zone poznal w liceum 20 lat razem sa do wszystkiego wspolnie dochodzili na tym wlasnie polega prawdziwy zwiazek. Ale mamy 21 wiek i baba sie we lbach pieoli od glupich seriali. Gdzie Mroczek jako barman ma wille z basenem i bmw 2013 rok.

Gość gość
Sam jesteś przerazający!!!!! pajacu jeden!!!!

Po co takie stare topiki wyciągacie ? Sami nic nie potraficie wymyślić ?