Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobzykanaona

BRAK SEKSU W MAŁŻEŃSTWIE - JAK SOBIE RADZICIE?

Polecane posty

Gość niezgadzamsie
żart?

"seks nie jest najważniejszy !"....a nie prawda, jest bardzo wazny, szczegolnie dla autorki jak widac, brak ostrego rżnięcia zaczyna z czasem przeszkadzac, jesli to potrwa dłuzej to strach pomysleć co sie bedzie działo z autorką......to jest twoj pierwszy facet?

Gość niezgadzamsie
chcialabyś 2 razy dziennie z 50letnim facetem, który jest w fazie przekwitania? Przeginasz....... :)

Gość bardzo ci współczuję
mój mąż też ma dużo mniejszy temperament ode mnie, nie mamy dzieci, moje życie to porażka

Gość niezgadzamsie
facet wyjątkowy przeczytaj post z poprzedniej strony-chyba nie jestes na bieżąco...

Gość niedobzykanaona
Wiem, że seks nie jest najważniejszy, kocham męża i nie zamierzam go opuszczać, czy zdradzać :) Tylko czasem brakuje mi tej bliskości fizycznej, no i jak mamy mieć dzieci, skoro się nie kochamy regularnie? :O niezgadzamsie - nie żartuję :O W żadnym z mych słów. facet wyjątkowy - on widzi, że mi czegoś brakuje, ale chyba nie do końca zdaje sobie sprawę, że to on chce za mało. Chyba myśli, że to ja chcę za dużo. O tym, że chcę mieć kochanka, raczej mu nie powiem, bo go tym zranię :(

Gość niedobzykanaona
Przepraszam, nie nadążam, tak szybko piszecie :) Dziękuję :) Zaraz odpiszę na wszystko.

Gość mam nadziejeeeeeee
ale on ma 50lat????????????????????????????????? to ile ty masz????????????????????????????????????

tak nie doczytałem postu z poprzedniej strony....ale juz ok. Tutaj chciałem przeprosić autorke ze posadziłem jej meza o gejostwo ;) Facet ma 50 lat i lepiej nie bedzie, no troche szkoda ze nie pomyslalaś o tym wczesniej. szanowny małżonek jedzie juz na rezerwie. A ty autorko ile masz lat?

Gość niezgadzamsie
nigdy nie wiadomo, kto po drugiej stronie kompa sobie robi jaja ma to swoje plusy i --------, oczywiście, ale nie wiem,czy warto cokolwiek tu pisać....

Gość mam nadziejeeeeeee
wlasnie to sciema

Gość niedobzykanaona
No to po kolei: To nie jest mój pierwszy facet, ja się przed ślubem porządnie wyszalałam. No niby on ma 50 lat, chyli się ku starości ;), ale jak już napisałam, przedtem był prawiczkiem. To znaczy, że w młodości też nie miał żadnych potrzeb :( To nie żaden podszyw, ani żart, on ma 50 lat, a ja 30. bardzo ci współczuję - napisz coś więcej, chcesz mieć dzieci?

Gość niedobzykanaona
Możecie być pewni, że to nie prowokacja, chociaż znając realia kafeterii wcale Wam się nie dziwię. Jestem trzydziestolatką i mam ciekawsze zajęcia, niż wymyślanie ściem w internecie, bez obaw. Chciałam po prostu się wygadać i dziękuję, że ze mną rozmawiacie.

Gość wALERAINNNA
Sadzę że Twój facet ma stałą partnerke do sexu.Chodziłam z chłopakiem,z którym sporadycznie współżyłam.Dziwiło mnie że nie nalega na sex.Pózniej dowiedziałam sie że ma romans ze starszą od siebie rozwódką,która ma 4 dzieci.!!Gruba,nieatrakcyjna-ale gorąca w łóżku,robi mu rzeczy o które wstydziłby sie mnie poprosić!!Zerwałam z nim.Wyszłam za mąż za prawiczka i jestem zadowolona bo mój mąż nie wymaga ode mnie cudów w łóżku.🌻

Gość niezgadzamsie
Walerainnna tak sądzisz? a skąd wiesz,że ma stała partnerke? znasz człowieka! najczęściej najprostsze rzeczy wszystko tłumaczą! To zbyt skomplikowane co piszesz.Wiesz ile to zachodu mieć stałą partnerke, oszukiwac żone, byc jednocześnie w 2 miejscach????

Gość niedobzykanaona
facet wyjątkowy - dlaczego on? Było wielu młodszych. Lepszego nie było żadnego. Wystarczy? To jest wspaniały człowiek, dobry, opiekuńczy, troskliwy, jest mi z nim jak w niebie. Tylko i wyłącznie w sprawach erotycznych się nie dogadujemy. waLERAINNNA - ja bym była zadowolona, gdyby mąż wymagał ode mnie cudów w łóżku, sama to uwielbiam. I jak już wcześniej pisałam, mąż nie ma nikogo innego, bo nie miałby kiedy się z z tą osobą spotykać.

bardzo pragnę dziecka, ale już mam swoje lata i raczej nie mam szansy na to

Gość niezgadzamsie
jak ktoś czegoś naprawde pragnie-to będzie to miał.masz swoje lata, ok, ale nie na tyle dużo,żebys nie mogła dać miłości dziecku, prawda?

Gość niedobzykan_y
ja sobie poradziłem w prosty sposób - znalazlem sobie taką niedobzykaną (zresztą na polecenie mojej żony) i teraz wszyscy są szczęśliwi juz od ponad roku :), my sobie wzajemnie dajemy rozkosz, a nasze drugie połowy tteż zadowolone, bo im dajemy wytchnienie od seksu i juz sie nie muszą kochać - życie pisze dziwne scenariusze :)

Gość mam nadziejeeeeeee
chcesz miec dziecko ze staruchem???? o matko co za idiotka

Gość niezgadzamsie
albo rodzonemu albo innemu, które pokochasz :) to takie trudne? trzeba spróbowac

Gość niezgadzamsie
czasy się zmieniły........, nie wyzywajmy sie od idiotów.oceniajmy siebie a nie innych

mąż nie chce dzieci, ciężko żyć

Gość Przystojniaktt
niedobzykanaona bo nie ma ideału Mówisz ze opróz sexu jest idealny ,ale jak sama widzisz nie jest nim tak samo jak facet co lubi sex nie bedzie mial tych cech charakteru co on

Gość dobrywewszystkim
Nie no, rozłożyła mnie ta dyskusja, pierwszy raz słyszę że facet nie chce seksu, ja też mam pod pięćdziesiątkę ale nieraz ze dwa razy sobie bzyknę dziennie. Gdyby moja partnerka miała taki sam temperament to byłaby jazda. Najnormalniej w świecie coś jest nie teges z facetem, ja gdy trzy dni mam post to normalnie mnie nosi i prowokuję swoja kobiete, seks to podstawa związku. Autorka mówi że był najlepszy, najczulszy, naj, naj, ale wszystko bez seksu to obiad bez przypraw, dziwny związek...

Gość niedobzykanaona
Tak, chcę mieć dziecko ze staruchem :D Kochanka nie szukam :) bardzo ci współczuję - mąż nie chce dzieci? :O Mówił Ci o tym przed ślubem? Przystojniaktt - właśnie, nikt nie jest idealny. Ale ja nie szukam ideału, jestem szczęśliwa z mężem, tylko czasem zastanawiam się, co jest nie tak, skoro brak seksu... dobrywewszystkim - właśnie, to nie zależy od wieku, znam kolegę, który po 50-tce bzyka wszystko, co się nawinie :D No bo on jest naj naj naj :) ale w seksie do kitu :O

Gość stary żonkis
No jestem po 50 i jak miałbym babe rżnąć co dzień nawet taką młoda...to by chyba juz dycha wyzionął...hehe

Jak sobie radzę? dostawałam kręćka. Z czasem zaczęło mi się zdrówko paprać, a psychika to już brak słów. Tylko jeden gino powiedział mi otwarcie. Chłop babie potrzebny i tyle. Jednym to niezbyt potrzebne a inne po prostu rozkładają się hormonalnie a z czasem psychicznie.przez przypadek dowiedziałam się o pewnej terapii która bez żadnej chemii załatwia problem. Teraz jest ok. I mogę powiedzieć facet proszę bardzo jak ja chcę to czego nie. ale teraz ja jestem ta z podniesiona głową. Jak chcesz skrobnij do mnie a wszystko jakoś opisze lub dam namiar. Pozdrawiam cieplutko.