Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banan czikitka

w II klasie liceum nie zdałam, wszyscy się ze mnie śmiali a teraz jestem student

Polecane posty

Gość banan czikitka

Gość banan czikitka
ktoś z was też tak miał?? nie byłam nigdy "głupia" poprostumiałam w domu problemy i olałam szkołe.. dlatego nie zdałam ale nie poddałam się, zdałam mature i studiuje

Gość
wiesz, akurat teraz studia to żaden prestiż :) ale znam faceta, który skończył zsz, potem zaocznie liceum, studia dzienne i jest dobrym inżynierem :D

Gość banan czikitka
jestem tępą koorwą ze wsi i obciągam na zabawach w remizie

Gość banan czikitka
wstyd się przyznac ale studentka pedagogiki.. myślałam nad administracją publiczną ale ostatecznie wybrałam to.. mam zamiar zrobic magistra, i mam nadzieje ze sprawdze się w roli nauczycielki, i mam nadzieje ze znajde prace w zawodzie.. moze kierunek nie trudny ale i tak jestem z siebie dumna

Gość banan czikitka
wstyd się przyznac ale studentka pedagogiki.. myślałam nad administracją publiczną ale ostatecznie wybrałam to.. mam zamiar zrobic magistra, i mam nadzieje ze sprawdze się w roli nauczycielki, i mam nadzieje ze znajde prace w zawodzie.. moze kierunek nie trudny ale i tak jestem z siebie dumna

Gość banan czikitka
no dobra, studia teraz to nic, przyznaje ale wszyscy myśleli że wyląduje w jakiejś patologii, że nawet tego liceum nie skoncze.. a teraz każdemu ktomnie nie lubi u mnie w miasteczku gały wychodzą..

Gość a mnie....
bład... pedagodzy i nauczyciele...ful wypas, ale narzekają:)

Gość a mnie....
banan czikitka _ gratki (znaczy gratulacje,a to powiedzonko z głupiej gry) :)

Gość banan czikitka
spoko, dzieki;)

Gość banan czikitka
kieyś sie nie uczyłam i byłam głupiom cipom ale teraz jestem mondra i wybitna, będe pracować z dziedzmi , opiekować się nimi i ich uczyć

Gość banan czikitka
nawet moje bratowe juz sie na mnie tak krzywo i z politowaniem nie patrzą... one muszą siedziec na kasie w supermarkecie a ja kiedys bede uczyła dzieci..

Gość no pewnie gratulujemy
Powtarzanie roku to żadna tragedia i wcale nie oznacza, że ktoś się do niczego nie nadaje. Na studiach zresztą przekonasz się, że całkiem normalne, powszechne i nienegatywnie odbierane jest niezaliczenie za pierwszym razem (choć wiadomo, że lepiej się nauczyć na pierwszy raz ;P). To tylko w szkolnictwie panują głupie zasady: przepychamy za frekwencję, grzeczne zachowanie, a wiedza z przedmiotu to tylko maleńki waruneczek.

Gość banan czikitka
pomarańczko a wiśta stąd!!!

dokladnie, tez tak myśle.. głupio sie komus przyznac ze sie nie zdalo ale gorzej było by gdyby się bie mialo nawet średniego jak niektore moje kumpele..

Gość a mnie....
banan czikitka- ile massz lat? to cos ci powiem

domyślałam się że to się tak skończy:O potraficie sie nabijac tylko.. nie jestem jakaś super uzdolniona, a juz najsłabszym moim punktem jest matematyka, finanse itd... wybrałam takie studia bo mi się podobają i chce pracowac w zawodzie i nie rozumiem tych stereotypow:O na mojej uczelni TRZEBA SIE UCZYC i nie wazne czy sie placi czy nie.. zawsze tak bedą pisac ci ktorzy nie studiowali na takiej uczelni

Gość [M]aT!
tak naprawde jestes "mondra". kobieto zobacz jak ty piszesz...zniszczysz dzieci ;/

no i trudno zdarza się.Częściej nie zdają osoby którym się po prostu raz noga powinęła niż ci co na prawdę powinni zakończyć edukacje na podstawówce.