Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AQAAA

IDE PIERWSZY RAZ NA BASEN ???

Polecane posty

Gość AQAAA

IDE PIERWSZY RAZ NA BASEN I NIE CHCIALABYM SIE WYGLUPIC W ZWIAZKU TYM MAM KILKA PYTAN CO MAM ZABRAĆ(OPRUCZ STROJU KĄPIELOWEGO:)) -DOMYŚLAM SIE ZE RECZNIK I KLAPKI CZY COŚ JESZCZE? SŁYSZAŁAM ZE W SZATNI PRZED PŁYWANIEM TRZEBA WZIĄŚĆ PRYSZNIC CZY BIERZE SIE GO PRZED UBRANIEM STROJU KAPIELOWEGO (NA GOLASA) CZY PO? CZY RECZNIK MOGE WZIĆ Z SOBĄ CZY ZOSTAWIAM W SZATNI? CZY KLAPKI ZOSTAWIAM PRZY BASENIE CZY W WYZNACZONYM MIEJSCU?

Gość AQAAA
DODAM ZE MAM NIEOGOLONA CIPE I STRUPY NA DUPIE. CZYTO ZLE?

Najczęściej bierze się go już w stroju. recznik raczej mozesz zabrac,ale po co ci??Ja zawsze zostawiam w szatni. A nie ma wyznaczonego miejsca na klapki :)

Gość navonka
- Możesz wziąć jeszcze kosmetyki, szczotkę, suszarkę- na większości basenów mają, ale często dość kiepskie- z moimi długimi włosami niewiele sobie radzi ;) -Prysznic zazwyczaj się bierze w kostiumie, bo najczęściej są to po prostu prysznice obok siebie, niczym nieodgrodzone, ale niektórzy nie krępują się i są nago :) -ręcznik zostawiasz w szatni -klapki przy basenie, zazwyczaj tam, gdzie inni

Gość scandiaa
Prysznic na basenie zarówno przed i po, powinno się brać nago i należało by to wprowadzić do regulaminu korzystania z basenów-bo bierze się go nie po to być mokrym, ale żeby zmyć „mikroby” i leży to w interesie wszystkich korzystających z basenu-Niestety jesteśmy zaściankiem europy i 90% użytkowników basenów(w przeciwieństwie do cywilizowanej europy) bierze prysznic w stroju kąpielowym

Gość Polska pruderia

Gość gość
Ja i moi przyjaciele będziemy chodzili w wakacje na basen ja będę chodził po raz pierwszy od kilku lat a moi już byli kilka razy chce się zapytać czy to bezpieczne

Gość gość
Za kilka dni idę na basen pierwszy raz od czterech lat i bardzo się cieszę z tego powodu jestem tak podnieconcony że szok

Gość gość
hej wszystkim we wtorek idę sam na basen chrobry w Głogówie pierwszy raz od sześciu lat

Gość gość
Mam pytanie czy na basenie można mieć frotki