Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słusznie zagniewany

czy nie mam racji?

Polecane posty

Gość słusznie zagniewany

Opiszę zdarzenie z zeszłego tygodnia Mam długoletnią kochankę Na spotkaniu pokłóciliśmy się i wyrzuciłem ją z auta Spokojnie , auto stało , nie jechałem w tym czasie Trochę się poturbowała bo upadła , ale nie miała prawa zrobić tego, co zrobiła Otóż , z wściekłością pierdyknęła kubeczkiem który jej kupiłem i zrobiła wgniecenie w masce samochodu I odeszła a ja ledwo sie powstrzymałem , żeby jej nie przyłożyć Nie odzywa się do mnie, nie chce mnie znać Jest obrażona Taka jest jej miłość , gdy mówiła ,że kocha mnie ponad wszystko.Przepraszał nie będę Co o tym sądzicie?

Gość jestes burak i juz
mam nadzieje ze cie oleje na calej linii. co z tego ze sie klociliscie? troche szacunku "czlowieku"!

Gość jestes burak i juz
najpierw ja wywaliles z samochu, az upadla, potraktowales ja jak rzecz. bardzo dobrze zrobiła. powinienes ja przeprosic. z reszta gdybys mial troche oleju w glowie to nie pisalbys o tym na babskim forum, i to w taki sposob. idz na forum motoryzacyjne tam na pewno ci przyklasną i reakcje beda takie jak oczekujesz. tutaj nestety uslyszysz tylko jedno: WIESNIAK

Gość jestes burak i juz
samochodu*

Gość słusznie zagniewany
Zdenerwowała mnie strasznie i taka była moja reakcja Przecież nic jej sie nie stało a mnie czeka wydatek i to spory

Gość nie słusznie zagniewany
popieram odp z 22.00

Gość nie słusznie zagniewany
to następnym razem idź do burdelu !

To nie zagniewanie to wściekłość. A to że się nie odzywa to nic nadzwyczajnego, oczywiście ty byś chciał aby przypełzła na kolanach i własnoręcznie wyklepała ci maskę, ale jak kobieta ma trochę wartości do siebie to od takiej agresji będzie stronić. Nie rób więc wielkich oczu bo "oko za oko - ząb za ząb" w zestawieniu z "ludzkie ciało - pojazd" to trochę "prymitywne" traktowanie spraw, zwłaszcza że do bicia się bardzo rwiesz. I oczywiście że przepraszać nie będziesz, w to nikt nie wątpi.

Gość słusznie zagniewany
Mówiła i dawała dowody ,że mnie kocha Prawdziwa miłość wszystko wybaczy Widocznie przestała mnie kochać a ja sie płaszczyć przed nią nie będę

Cham to mało powiedziane jak bym ci wszystkie szybki w autku powybijała jesteś upośledzony że tak powiem . Zero szacunku dla kobiet zero taktu kultury , obycia . Nie nauczla cie mama jak sie kobiety traktuje ? Nawet po klotni powinnes zadbac czy jest bezpieczna i chocby w milczeniu dostarczyc ja do domu, ponadto napisales ze wyrzuciles ja z domu naprawde brak szacunku naprawde powinna ci powdziekowac ze auto nie jechalo :o

Gość noooooo
Ty jakims perfidnym dresem jestes?

Gość słusznie zagniewany
Jestem poważnym mężczyzną w średnim wieku. Doprowadziła mnie do takiego wybuchu nie pierwszy raz Powinna się nauczyć ,że nie zniosę kłotni Moja miłość do niej wycieka jak woda z sita Myślałem , że się zmieni Już nie jestem dla niej tym kim byłem przedtem Na początku byłem bez wad a poźniej zaczęła je dostrzegać Żałuję wydanych pieniędzy na prezent, który perfidnie roztrzaskała uszkadzając mój samochód Nie znajdę tutaj zrozumienie dla mojej sytuacji Myslę ,że z meskiego punktu widzenia mam rację i każdy męzczyzna by mi to przyznał