Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssss888887

Czemu facet nie może dojść?

Polecane posty

Gość ssssss888887

Dzisiaj przydarzyła mi sie przykra sytuacja, oboje bylismy nakreceni, niestety musielismy dzis uzyc prezerwatywy.. ja nie mogłam dojsc..a po 2 minutach moj powiedzial ze tez nie moze dojsc. i skonczylismy. Chwile patrzelismy na siebie, calowalismy sie a on nagle sie wtulil i nie patrzał.. Jestesmy razem juz 3lata, to drugi raz kiedy nie mogl dojsc . Czy ktos moze mi powiedziec jaka moze byc przyczyna? pewnie go juz nie podniecam?:(

Gość marcincin
No.. niestety to bardzo mozliwe

Gość ssssss888887
a czy są jakies inne opcje? Dzisiaj miał stresujacy dzien? może przez to? moze przez gumkę?:(

Gość maxiiiiio
dupa, dupa, dupa...gość jest zdeterminowany swoim dojściem do Twojego. Widział, że Ty nie możesz i poczuł się z tego powodu żle...(piszesz, że się wtulił i nie patrzył w oczy). Wiem bo parę razy też tak miałem. Musisz dać mu do zrozumienia, że jest Ci z nim dobrze, żeby nie miał kompleksów. Może trzeba też czasem zrezygnować z takich niepewnych sytuacji (może przeszkadza guma???) Pozwodzenia

Gość marcincin
No gumka to raczej nie jest jakis wielki problem. Mowiac, ze go przestalas podniecac mam na mysli aspekt psychiczny. Jesli mowilas ze nie mozesz dojsc, moze robilas to juz wczesniej(?) wprawiasz chlopaka w kiepski stan..

Gość maxiiiiio
gumka jest problemem...zwłaszcza jak się przyzwyczaisz robić bez. No chyba nie powiesz mi, że nie ma żadnej różnicy

Gość marcincin
no.. dla mnie nie ma praktycznie rzadnej

Gość sfiksowana fuksja
jest ja jako kobieta moge powiedziec,że w gumce jest doopa!!!nic nie czuję!!!

Gość maxiiiiio
ja też :-)!

Gość ssssss888887
Oczywiscie ze bez gumki jest 100% lepiej. Dzisiaj musielismy niestety założyć..Bardzo mnie to zabolalo ze nie mogl dojsc.. pomyslalam ze pewnie go nie podniecam (choc barrdzo dbam o siebie, figura bez zarzutu , nie zeby sie chwalic ale 91/60/90..) moze mu sie znudzilam, moze wypalilo sie uczucie.. moze chce jakas inną.. moze ma inne fantazje. No zalamalam sie..

Gość ssssss888887
Dodam ze gdy zapytalam co sie stalo.. powiedzial ze przyzwyczail sie ze BEZ gumki (jeszcze kilka dni temu dochodzil w 3min..) a dzis przerwal, twierdzac ze nie dojdzie. Zabolalo mnie tez to ze sie wtulil i nie patrzal na mnie (pomyslalam ze pewnie go nie podniecam i mysli o innnej)..

Ty nie dochodzisz...to ok, ale jak on nie dochodzi....to juz problem. Ciekawe masz podejście do sprawy.

Gość ssssss888887
Jarex, bo przeciez faceci..zawsze dochodza? Czyż nie? My kobiety mozemy miec z tym problem. Martwie sie czy jest ok... bo zmartwila mnie ta sytuacja. A mamy po 22 lata

Gość ssssss888887
i tu nie chodzi ze jestem zła, czy coś. Po prostu zastanawiam się czemu tak może być?

Gość maxiiiiio
mała przesadzasz, Jarex ma rację. Daj mu odczuć, że jest o.k. i nie stresuj chłopa bo mu tak zostanie!

Gość privwa
maxiooo a mnie interesuje jak ci sie udało napisać dupa bez tych gwiazdek???

Gość privwa
post z 22:43

Gość privwa
dupa, dupa, dupa próba nr 1

Gość privwa
O! ALE JAJA:-D to teraz spróbuję co innego kurwa, kurwa, kurwa dupa, dupa, dupa cipa, cipa, cipa

Gość portfolio00d
jak by mi laska powiedziala podczas seksu "dzisiaj nie dojde" albo cos w tym tylu to tez by mi sie odechcialo. orgazm partnerki to połowa zabawy :D

Gość privwa
tylko z dupą idzie:-o ciekawa sprawa chuj, chuj, chuj pizda, pizda, pizda cipka, cipka, cipka dupa

Gość privwa
wniosek taki, ze można uzyć tylko raz dupa, a teraz następna próba dwdfwfwerfr dupa kpkjpjkj dwfwef l;kfdpwef lkwefdwlejf l;lkefdwejfd dupa efkwelf ew;lkfwel lkflwfd ;lekdf;lwef. dupa ekfwefj kjdkwj lkjdfkwlj lkmlw dupa

Gość sfiksowana fuksja
ojej chłopak tak jak powiedział,w gumce trudniej dochodzi,widział Twoje niby-chcenie-niechcenie i tak wyszło...głowa do góry,jutro bedzie dobrze zobaczysz.tylko nie wracaj do tematu

Gość privwa
i musi bycna początku zdania:) dupa skldms lkdmjwklsdm lksdmlsad lksmdslkqmd lkmdlsmqd. dupa ldfkjwe lkfmdwlkfmn lkdwwjqlk lkdjwjdwi kdkjjfik kjdfjfwefj dupa.

Gość portfolio00d
dupa,

Gość portfolio00d
DUPA DUPA DUPA DUPA DUPA DUPA DUPA DUPA DUPA

Gość privwa
to genialne odkrycie! moze nie mega przekleństwo, ale na początku każdego wersu można napisać dupa!

Gość privwa
portfolio czy to nie wspaniałe uczucie, po tylu latach ciemiężenia na kafe!!! mozna napisać DUPA bez ani jednej gwiazdki:-D DUPA