Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumkafeterii

partner 24 lata starszy ode mnie , czemu?

Polecane posty

Gość forumkafeterii

mam faceta starszego j.w. jesteśmy ze sobą 9 lat, mamy dziecko. wszystko jest bardzo ok.jesteśmy szczęśliwi, bez tzw."boków", żon, itp.... tylko do tej pory nie wiem, co jest przyczyną,że "zabrałam" się, brzydko mówiąc,za faceta w tym wieku?

Gość forumkafeterii
Nie nie macie. Ale może wiecie.. bo ja nie

Gość TaKtóraMaWszystkoWPoważ...
Moim zdaniem wszystko jest na miejscu. Ja z kolei od lat mam dziewczynę, mimo iż sama też jestem dziewczyną i też mam z tego tytułu wiele nieprzyjemności. I uwierz. Też się dziwię czemu. A z drugiej strony. Po co się tym przejmujesz? Czy życie nie jest łatwiejsze, kiedy masz wszystko szeroko i głęboko? Jest. Więc chwtaj chwilę i pieprz wszystko. Pozdro ;)

Gość forumkafeterii
i nie myślałas nigdy: dlaczego? nie jest mi z tym źle, mamy znajomych, rodzinę, wszyscy to akceptują, ale nieraz mnie dopadnie..... czemu? Myślałam o relacjach z rodzicami, ale nic na ten temat nie napisałaś. anio nikt poza Tobą. pozdrawiam Twoją dziewczynę.

Gość ona44
forumkafeterii :-) nie dziwe sie,ze dopadaja Cie czasami watpliwosci:-) taka młoda,taki hm,stary ;-)

Gość forumkafeterii
nie dlatego mnie dopadają.... po prostu nie wiem czemu....

Ja jestem dorosła, ona jest dorosła, ja mam dobre wykształcenie, ona również ja ma, ja mam świetną pracę, a ona jeszcze lepszą. Kochamy się na zabój. Rodzicom nie było łatwo, ale czas leczy wszelkie rany, urazy i nawet łamie stereotypy. A po niszczyć coś tak pięknego... coś co budujemy latami? Po co to niszczyć, czy wprowadzać chaos, tylko zastanawiając się co mówią ludzie? Moim zdaniem to strata czasu, energii i dobrego nastroju. pieprz to, a uwierz - będzie żyło się jeszcze lepiej.

Gość ona44
forumkafeterii---a ile Ty masz lat?

Gość maxiiiiio
Sorki ale kobitki tak mają. Jak jest zbyt idealnie to zaczynają się zastanawiać co jest kurna nie tak????

Gość forumkafeterii
nie zrozumialas mnie.. albo ja nie wypowiedzialam się precyzyjnie. nie chodziło mi o to, co rodzice mówią.już to zaakceptowali. mamy dobre relacje z rodziną, ze znajomymi świetne! jesteśmy towarzyscy, spędzamy ze sobą dużo czasu i dobrze nam razem(tak jak Wam). chodzi mi o to: dlaczego ja mam faceta tyle lat starszego? (A Ty masz np. dziewczynę) czy nie jest to wpływ relacji z rodzicami? albo coś innego.....

Gość forumkafeterii
maxiiiiio to już jakiś pomysł :) ale idealnie nie jest-tak jak w każdym,chyba,związku

Gość forumkafeterii
mam 28 lat

Gość forumkafeterii
acu myślisz,że to aż tak proste??

Nie zastanawiaj się nad tym na tak idiotycznym forum, ani w ogole w tak idiotycznym miejscu jak internet, bo trafisz na ludzi, którzy będą Ci wpierać takie rzeczy, że zwątpisz nawet we własne jestestwo. Więc biegnij do łóżka, wtól się w swojego mężczyznę i pomyśl, że własnie gdzieś na zadupiu świata kamienują kobietę, bo spojrzała nie w tę stronę, w którą mężczyzna by chciał aby spojrzałą. Fajne mamy życie, co? ;) Pozdrowienia dla Twojego meżczyny.

Gość ona44
forumkafeterii--Niby psycholodzy mowia,ze duzo starszy parnter to oznaka braku dobrej relacji z rodzicem.Lub doszukiwanie sie w partnerze cech rodzica. Ale czesto tak bywa,ze ludzie majacy duzo starszych partnerow nie przejawiaja zadych z tych cech. Mialam keidys romans z duzo starszy,lae nigdy wzyciu nie zdecydowałabym sie na stały zwiazek,bo teraz bym miała u boku faceta 62 latniego, brrrr. Autorko,teraz ,majac iles tam lat zaczynasz o roznicy wieku myslec,a co bedzie jak bedziesz miała 40 lat,a on 64.

Gość ona44
forumkafeterii O raju :-) to Ty masz chłopa starszego o wiele od mojego meza :-)

Gość forumkafeterii
nie dam sie :) dzięki. Nie wtulę się, bo synek mi się wpakował do łóżka :)

Gość ona44
forumkafeterii--teraz sie niedasz,ale z apare lat zczniesz gorzej to przezywac.A jak dojdziesz do 40,to juz calkeim oklapniesz.I po co Ci był taki stary maz :-)

Gość piii
Dla mnie to obrzydliwe, taka jest prawie roznica miedzy mna a moim ojcem. Mysle, ze dobry psycholog na pewno pomoglby ci dowiedziec sie co nie co o przyczynie twoich wyborow.

Hmm... więc wciśnij się na trzecią ;) Będzie milej niż samej z klawiaturą.

moj ojciec jest 23 lata starszy ode mnie :) ale kazdy lubi to co lubi wiec po co tu gadac na forum o tym....

Gość forumkafeterii
TaKtóra.... ale facet śpi w innym pokoju:( zamienili się łóżkami ;))

Gość forumkafeterii
acu a jakie masz relacje z ojcem?

Gość forumkafeterii
piii obrzydliwe, to jest komuś robić krzywdę....

Mhm... tak czy siak życzę dobrej nocy spędzonej przy którymś z mężczyzn Twojego życia u boku ;)

Gość lojhjb
forumkafeterii a ty czasami nie byłas molestowana przez wojka :-) i nie wyszłaś za wybawce :-)

Gość forumkafeterii
acu,pomyliło mi się, myslalam,że facet jest starszy o 23 lata od Ciebie, sorki!!

Gość 235425
Psycholog by ci powiedział..ale psychologia tak naprawde nie jest niczego pewna w stu procentach..moze ci cos nakreślić tylko.zawsze moze byc inne wytłumaczenie niz ocena psychologa.np wlasnie zwykle zakochanie.nie mysl o powodzie tylko o skutkach.po co ci powód?co chcesz zerwać jak masz dziecko?nie. Wiec ciesz sie skutkiem.masz kochanego faceta wiec skup sie na Was :) powodzenia i pozdrowienia =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl