Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka juz tu nie mieszkaaa

Normanie jak świnia!!Czy wasi faceci też tacy są?

Polecane posty

Dlaczego nie ma mojego tematu ?! Pytałam w nim,czy Wasi faceci są tacy sami jak mój.Za każdym razem pierdzi głośno,wącha i cieszy się jak małe dziecko.Pod kołdrą to samo-leżymy sobie,a on piernie,robi nawiew kołdrą,żebym i ja czuła i cieszy się jak dziecko :( Chłopak 22 letni.Czasami czuję się,jakbym była z nim kilkanaście lat po ślubie,a on sam jakby był starym dziadem.Czy Wasi też tacy są?Kocham Go,ale drażni mnie to w nim i to bardzo.On nie potrafi przez to być romantyczny.Wiele traci w moich oczach.Rozumiem-pierdnąć sobie,ha ha hi hi i koniec tematu.Ale robić przy tym dziwne miny,wypinać tyłek i jeszcze nawąchywać?Aż mnie obrzydzenie bierze.A on mówi,że jestem paniusia ...

No właśnie i nie wiem,co począć:( Kocham Go,ale te rzeczy mnie w nim denerwują.Ok,jesteśmy tylko ludźmi,no ale bez przesady.

Gość zdfsaadsa
no jestes paniusia :o mnie jakos nie rusza to ze moj facet pierdzi,chociaz ja tego przy nim nie robie.kazdy jest inny,jeden sie krepuje i udaje jaki to jest kulturalny a w rzeczywistosci kichy mu skreca a inny pierdzi i obraca to w zart. facet chce sie czuc swobodnie a ty sie obrazasz bo puscil baka i robi nawiew. jak ci to tak strasznie przeszkadza to go rzuc :D swoja droga 22 letni facet to jeszcze dzieciuch.