inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 ............:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Powiedziec o kim...............?????:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bicie serca 0 Napisano Styczeń 14, 2010 I doszedles do jakichs ciekawych wnioskow? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Holenderski Ster 0 Napisano Styczeń 14, 2010 pewnie o Benedykcie XVI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motyla Skrzydło 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Pewnie nie o mnie...:( O mnie nikt nie mysli:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Do wniosków jeszcze nie doszedłem........... o Tobie nikt nie myśli..........ale ja dzisiaj w nocy napewno będę myślał..............)))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motyla Skrzydło 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Jak miło..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Może i nie jestem................................ ale co nie moge miec takiego nicka................noż koorva ja na swój...........temat jestem innego zdania...................... zero skromności a 100% narcyza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 ...... właśnie w tej chwili o tobie myślałem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach