Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześnioweczka malineczka

Taki objaw ciązy ????????????????????????????

Polecane posty

Witam :) Mamy z męzem 15sto m-czne dziecko. Na razie kolejnego nie planujemy. No chyba, że samo nadejdzie :) Okres spóźnia mi się 5dni, ale nie panikuję więc nie zrobiłam jeszcze testu. Od 2dni mam coś takiego, że jak w nocy wstaje do małego to mam taką ociężałą głowę i lekko mi się kręci. Mam tak samo rano gdy już wstanę, ale po chwili to rozchodzę i jest ok. Miałam tak przedwczoraj w nocy i rano i wczoraj również. W pierwszej ciązy objawów było dosłownie ZERO wiec pytam czy to może być to ???

Zobaczę co będzie dzisiejszej nocy i jutro rano ?

moze byc.... ja powinnam okres dostac 12.01 mam zawroty i kilka innych objawow trzymam kciuki za ODPOWIEDNI WYNIK TESTU

no bo wstajesz w nocy to moze stad zawroty choc cmoze i ciaza a jak nie planujecie to moze by tak sie zabezpieczac

Gość ja tak mam z przmeczenia i
zlych warunkow biometeo no i mam niskie cisnienie i wysoki puls

Gość ghhgdfkjfg
co do dziwnych objawów ciążowych to ja moge sie pochwalić. jestem w 5 tygodniu. swedzenie calego ciala zero bolu piersi i wymiotow bezsenność tylko ucisk na pecherz czasem bol glowy

Gość a ja dostalam
Ja nie rozumiem takich pytań. Lepiej obserwować jakieś wydumane zawroty głowy i zastanawiać się na forum niż zrobić test? Najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Gość 111111111111111111111111111
czasami tak sie dzieje, gdy zbyt gwałtownie wstanie sie z łóżka, ja kiedyś o mało bym nie zemdlała tak mi zakręciło w głowie. Najlepiej zrób test, to bedziesz wiedziała :)

Nie wiem czy jestes w ciaży czy nie ale wydaje mi sie że nawet gdybyś była to za wcześnie jest na objawy.być może to z przemęczenia lub braku czegoś w organiźmie.Ja tak miałam jako nastolatka,po jakimś czasie przeszło.Myślę że przydał by Ci sie test wtedy bedziesz spokojniejsza.

Gość lalalaaaa
Nie jest za wcześnie na żadne objawy .. kiedyśrównież mi się spoźnial a objawem był bol dolnej okolicy brzucha i dysznosci .. Najlepszym objawem ciąży jest wlasnie spozniajacy sie okres .. w Twoim przypadku te 5 dni ;-) Zrob po prostu test

Gość saleminka8
ja mam tak od kilku dni :P ból głowy i uczucie ciężkości nie jest objawem ciąży a najbardziej prawdopodone jest to że masz jakieś niedobory ;) morfologia się prosi :)