Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pAulINa86

albo zwariowałam , albo ...

Polecane posty

Gość pAulINa86

irytują mnie małolaty które jako noworoczne postanowienie , zakładaja sobie , że schudna 10 kg, bo przy wzroście 166 ważą np 57 kg. Co takie coś ma w głowie ?zaraz zaczną się ataki, że pewnie jestem grubym pasztetem i zazdroszczę, ale jak one potem , chcą być matkmi , rodzić dzieci będąc chudą szkapa ?

kąplexy? :) ja w wieku 12 lat schudłam 10 kilo i nie żałuję ;)

kąplexy ? :) jak miałam 12 lat to schudłam 10 kilo i nie żałuję ;)

Gość errteee
nie zwariowałaś takie osoby są po prostu głupie:)

Gość Kiedyś było okay
a teraz 167 i 58 - ŻLE i mam 26 lat a kiedyś 167 i 47 i pełno przyjaciół, chłopaków i byłam bardzo lubiana, każdy mnie zagadyławł z nieznajomych, każdy chciał mnie poznać!!! ................ i co mam o tym myśleć???

Gość pAulINa86
Drażni mnie ta głupota. Przecież 57 kg i 166 cm to świetna waga. Po co jeszcze 10kg ? Jak taka gimnazjalistka ma się skupić na lekcji skoro do 15 ona żyje o 1 jabłku? Nie jestem grubasem, mam 168 wzrostu i waże 56 kg, noszę rozmiar 38, standardowy a i tak gdybym przybrała jeszcze pare nie miałabym problemu. Nic mi nie wystaje nie wylewa sie brzuszysko znad paska... W imię czego dziewczyny ?? Przecież nad tymi wszystkimi dodami czy gaga czuwa sztab specjalnistów zaczynając od tych od fotoshopa.

Gość errteee
a nie pomyslałaś, że juz wiekszość znalazła swoje partnerki? jeśli myslisz, że to przez wagę to gartuluje:P

Gość pAulINa86
do przedmówczyni - kiedyś tzn w szkole - a wtedy wiadomo człowiek myślał o zabawie, miał na wszystko czas, pełen był marzeń i planów, miał tysiące znajomych... to tkwi w tobie a nie w tych 10 kg! Zacznij się uśmiechać i nie mów "jak schudnę do 47 to wszystko się zmieni" , bo to się nie zmieni jak za dotnięciem czarodziejskiej różdżki - jestem chuda, noooo teraz mnie będą lubić i się uśmiechać

Ja mam 163 cm i ważę 56 kg, chcę schudnąc do 52 kg W poprzednim roku zrzuciłam 5 kg (z 61) a to jest mój plan na ten rok. Mam szczupłe, długie (jak na ten wzrost..) nogi, ale 70 cm w pasie i wyglądam jak piłka w tym miejscu

Gość pAulINa86
Moja siostrzenica ma 16 lat, nosi mniejsze spodnie niż ja , a i tak jak była wczoraj na urodzinach swojej babci skubnęła tylko sałatkę , bo jest na diecie. Żenada

paulina 86 brawo !! ja tez nie popieram odchudzania w tak młodym wieku a moze ujme to tak ze jak sie ma 168 cm i wage 56 to gdzie tu nadwaga ?? rozumiem jak jrst nadwago to ok niech stsuje jakos diete ale nie ze na cały dzien jabłko ja mam 158 i 53 kg i miałam plan schudnac ale jak zmnieszyłam ilsoc posiłków to nie miałm sił bawic sie z dzieckiem cały dzien byłam spiaca i wiecznie zła :D łatwo o problemy zdrowotne ale wyjsc z nich juyz trudniej

Gość do Kiedyś było okay
jesli mialas znajomych tylko dlatego ze bylas szczupla to GRATULUJEMY ZNAJOMYCH...BUAHAHAHHAAHAHA ALBO SAMA JESTES DEBILEM ALBO NASZ ZNAJOMYCH DEBILI

A nie pomyślałaś o tym jakie dzieciaki w szkole potrafia byc wredne. Jak się nasmiewaja i krytkuja innych. Jak ja bym miala słuchac takich tekstów pod swoim adresem to tez wolałabym się odchudzić. Nigdy nie miałam problemów z nadwagą (zawsze byłam wysoka i szczupła) ale wiem jak czuje sie dzieciak z nadwaga. Mój brat meczyl sie przez pierwsze klasy podstawówki i na pewno nie byl to miły okres w jego zyciu.

Gość pAulINa86
Jeśli wyznacznikiem twojej wartości są kilogramy - bardzo współczuję. Zaznaczam, że nie chodzi mi o dziewczyne , która waży np. 85 kg bo w takim przypadku można, a nawet trzeba coś ze sobą zrobić. Mówię o dziewczynach, kobietach noszących rozmiar 38 np. Oglądałam ostatnio artykuł o modelkach które po ciąży bardzo szybko powróciły do swoich wymiarów. Plotka krąży , że gwiazdy wybierają cesarke i przy okazji łącza ja z operacja odsysania tłuszczu. Dla mnie to smutne, kiedy okazuje się , że wygląd jest jedyna wartością kobiety. Znam dziewczyny, które mimo rozmiaru 42 wyglądają pieknie. A chodzi tylko o akceptację siebie i uśmiech :) taki zwykły codzienny. Aaa miewam takie dni gdy patrze w lustro i myślę sobie - to poprawić, to powiekszyć, to zmniejszyć ... jak każdy mam kompleksy. ALE NIE POZWÓLNMY BY ZABIERAŁY NAM RADOŚĆ ŻYCIA. Mam tutaj na myśli również 'kiedyś bylo okay'

Gość 235425
Diety to głupota i takie podejście ze bede chuda to beda mnie lubic tez.jak zależy komus na znajomych których wyznacznikiem lubienia jest waga to porażka totalna. Każda dieta gdy zostanie przerwana ma efekt jojo a te różne specyfiki czesto przy okazji psuja zdrowie. Zalecam by miec prawidłową wagę- bo przeciez o to powinno chodzić a nie o ty by schudnac prawda? Wiec zalecam ruch by ciało dawało rade z przemiana materi i ogolnie dla zdrowia a spadek wagi przecież nadwyreza zdrowie, takze po to by pozbywać sie toksyn, uśmiech i rozrywkę by duch nie dał sie przełamać.spacery no i przede wszystkim zdrowy tryb odżywiania ktory nie koniecznie ma wiele wspólnego z popularnymi dietami.polecam dietę rozdzielna i dietę zgodna z grupa krwi.to diety zdrowotne a nie służące tylko tak durnemu pomysłowi by szybko schudnac.organizm troche sie oczyści bedzie przez to zdrowszy a ubytek wagi to efekt wlasciwie uboczny i przychodzi sam do wagi właściwej.nie znaczy ze to diety ktore latwiej stosować ale warto :) =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

Gość pAulINa86
Dokładnie. Kiedy pracowałam na zmiany , nie miałam czasu na regularne, a może bardziej zdrowe jedzenie - zajadałam się czipsami , batonikami i popijałam coca- colą. Czułam się źle, byłam rozkojarzona, zmęczona , rozdrażniona. Nie przytyłam za dużo bo nie mam tendencji do tycia, ale mimo wszystko coś było nie tak. Postanowiłam zmienić odżywianie - więcej jogurtów, serków, cole zastąpiłam wodą albo zieloną herbatą , praktycznie zero słodyczy i mniej tłuszczu - bez porównania

Znam dziewczyny, które mimo rozmiaru 42 wyglądają pieknie. A chodzi tylko o akceptację siebie i uśmiech taki zwykły codzienny. Pieknie sie usmiechac to mozna i przy wiekszych rozmiarach. Ale usmiechem wszystkiego nie zastapisz. To ze taka kobieta siebe akceptuje nie znaczy ze taki rozmiar i wyglad są Ok

Gość a myslicie ze z chudych wychud
zonych to sie nie smieja?smieja sie jeszcze bardziej!!!!!

Gość pAulINa86
chodziło mi bardziej o pogodne nastawienie. Uśmiechnięta grubaska jest lepsza od wiecznie przejmującą się tusza, zgorzkniałą modelka

przestance sie nad soba uzalac,jak jestescie tluste to wezcie sie za siebie i skonczce zrec w mc donaldzie.