Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie znam to powiemmm

jak długo wam facet robi minetkę, zanim dojdziecie?

Polecane posty

Gość ja sie znam to powiemmm

pytam tak sobie ot ;) Wiem, ze ciezko sie wtedy skupic na czasie, ale jakis orientacyjny podajcie :)

Gość jatowcaleee
ja przy minetce nie moge dojsc,jakos mnie tak bardzo nie podnieca,ale fakt -fajne uczucie:)

Gość Trentino
ostatnio moja kochaneczka doszła po około 20 sekundach ale oboje bylismy cholernie wyposzczeni:)

Gość ten tegesss
Widocznie masz słabego faceta w te klocki ;d współczuje bo ja dochodze ekspresowo , boskie uczucie

Gość taaaaaaaa
Zależy od sytuacji ale dłużej niż 3 minuty chyba nigdy nie potrzebowałam:)

Gość mineciarka 21
ja to tak uwielbiam, ze chcialabym aby trwalo to godzinami, tylko facetowi odpadnie jezyk wlasciwie nie potrzeba mi wkladania penisa do mojej malej, wystarczy mi francuski, uwielbiam tez obciagac orgazm mam jednak jak facet zjedzie zc..ki do otworka w pupci, odplywam

Gość Trentino
Mam technikę-wypróbowaną:) dwa palce w obu dziurkach- i język, usta zajmujące sie łechtaczką:) podobno mozna zobaczyc gwiazdy:)

Gość ja też lubię żeb to trwało
jak najdłużej

Gość mineciarka 21
tremntino masz ochote mito zrobic ?

Gość mokonaaa
Ja też uwielbiam minetkę nie mam problemu z orgazmem podczas takiego rodzaju pieszczot. Lubie jak zaczyna spokojnie, całuje mnie po całej cipce a potem oczywiście języczek na łechtaczce. Tak z 5 minut i wystarczy że mi na 20 sekund włoży i szubko porusza paluszkiem i... koniec :)

Gość Trentino
jasne mineciarko, skąd jesteś? :)

Gość Cogito42 katowice
Ja uwielbiam robić to godzinami i często zapędzam się do drugiej dziurki, podnieca mnie dawanie kobiecie takiej rozkoszy...gdzie mieszkasz Mineciarko

Jakis bałwan sie podszywał ale nie zmienia to faktu ze zajałbym sie twoim dziurkami bardzo długo i namietnie

Gość Cogito42 katowice
Ja uwielbiam lizać pupcie, długo i namiętnie, jeśli jest jakaś Pani chętna to po wzajemnej akceptacji może być bardzo satysfakcjonujaco

Gość Prohormon
Hhaha, podobno szukanie p***y w necie to akt desperacji, a lizanie d**y to wazeliniarstwo. Weźcie wy sie p*****lnijcie w łeb, żeby wam g***o myśli nie brudziło. Delektujesz się kobiecym o***tem z którego raz dziennie wylatują brązowe kule fekaliami zwane zboku cygański. Jak tak bardzo lubisz lizać d**y, to zatrudnij się jako g***ozliz w toalecie publicznej. Poza tym piszesz o seksie, jakbyś w realu go nie doświadczył. Zwal se konia na twarz i poczuj jak życie z niej spływa, chyba lepsze to niż bakteryjna szczelina o***tu i gazy n*******lające w twarz. Jesteś p*********m zboczonym fetyszystą, który zamiast ułożyć sobie zycie i mieć normalne stosunki seksualne, ogląda p****le dwa razy dziennie waląc przy tym konia nie miłosiernie z pięścią umieszczoną po nadgarstek w d***e. Mam nadzieje że po przeczytaniu tego komentarza poczujesz sie jak g***o które jak czytałem lubisz zlizywać. Jeśli chodzi o temat - p***y warty, cyber lamusy i gimby ******* Kulturysta z pod Warszawy. Pozdro

Gość gość
haha prohormon wyczuwam brak mozgu. Ale sie koles napiąłes haha zalosne. Tez lubie lziac kobiecy anus. Nie widze w tym nic dziwnego. A co do minetek to moja dziewczyna srednio pierwszy orgazm przezywa po ok 10 minutach. a pozniej to juz standard, klejny orgazm pozniej penetracja c**eczki a na koniec anal i spust na pupe lub w pupe. I wszyscy zadowoleni. Pozniej wspolny prysznic i czasami kolejny oral i/lub sex. Pozniej przytulamy sie i idziemy spac. Rano powtorka, czasami. Dziewczyna budzi mnie lodzikiem a ja pozniej mineta :) | Prohormon widac ze prawiczek bo strasznie go ponioslo haha

Gość gość
Prohormon jestes cudowny! zgadzam sie w 100nprocentach!

Gość gość
..Kulturysta z pod Warszawy.. I wszystko jasne. Koks burak. "z pod" hahahaha

Gość gość
Lodzik i mineta to podstawa udanego sexu. Innej opcji nie ma.

Gość poranny wzwod
Nie wiem o co chodzi, ale czasem musze lizac ciiipppke z 15 minut zanim dojdzie moja pani. Jezyk boli, kark boli, kregoslup wygiety i boli. Juz wole jakby usiadla mi na twarzy, ale tak ona nie chce. wbrew pozorom to wcale nielatwe zadanie dla faceta. :-)

Gość ddam
a znajdzie sie jakas pani co nielubi minetki :)

Gość gość
dziewczyna nie chce ci siadac na twarzy bo pewnie smierdzi jej pupa i jej wstyd. To jak ty robisz jej minete skoro wszystko cie boli ?

Gość poranny wzwod
Chyba wszystkie kobitki lubia minete, tylko nie wszystkie sa na tyle otwarte, zeby dac sie tam lizac. Moja ex wstydzila sie. Moja obecna tez to krepuje, ale czasem lubi jaj ja polize.

Gość Prohormon
Do dobra sorry, przez te sterydy mam g***o zamiast mózgu i niepotrzebnie się napinam w necie. Walentynki były, a mnie nawet nie stanął. Pozdrawiam Koks z pod Warszawy.

Gość Prohormon
A jak chcecie mnie wydymać w moje obsrane , rozjechane kakao to zapraszam do szalet Wawa południe :) w nocy koczuje na peronie trzecim :p

Gość Prohormon
Lubię smakować kobiecy o***t, tyczy sie to gazów jak i rodzynków, które delikatnie i z gracją wylatują z pupy mojej 50-cio letniej kochanki. Zapraszam do Wawy.

Gość Prohormon
Mam pytanie. Czy jak czasem siedzicie na kiblu i nie mozecie sie wysrać to czy pomagacie sobie wtedy palcami ? tzn. wkladacie jeden lub dwa palce do d**y i grzebiecie, a pozniej wyciagacie tę kupe ktora nie chciała wyjsc ? Ja po koksach czesto tak mam i musze sobie pomagac w ten sposob.