Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie znam to powiemmm

jak długo wam facet robi minetkę, zanim dojdziecie?

Polecane posty

Gość gość
:D

Gość gość
Ja robiłem mojej ok. godziny przy tym przeżyła około 5-ciu orgazmów.

Gość gość
na 100 % udawala bo faceci nie potrafia robic minetek.

Gość gość
Ostatnio poznałem nową koleżankę. No i bach, wylądowaliśmy w łózku. Sama wyjęła mi kindybała i zaczęła ssać. Robiła to namiętnie i łapczywie. Więc postanowiłem się odwdzięczyć. No więc zacząłem robić jej minetkę. Robię i robię, ona jęczy, stęka, nawet wrzeszczy, ale nie czuję jakoś by doszła, by już miała dosyć, no to zaczynam się z nią kochać, po sexie jak już skończyłem w jej ustach (z połykiem - i to na drugiej randce) to znów zacząłem ją lizać. I znów liżę i liżę, aż już naprawdę nie miałem siły. Trwało to z pół godziny te lizanko. Więc się jej pytam czy nie nie może dojść, a ona mówi, że doszła już wiele razy i się śmiała. No nie skumałem, że ma wielokrotne orgazmy...

Gość gość
Ale i tak się z nią nie spotkam, bo zrobiła się natarczywa, zaczęła mnie całować publicznie, do tego była wścibska, o wszystko wypytywała, już zaczęła mnie krytykować ( za rzeczy na które nie mam wpływu). Więc NARA ! Teraz pisze do mnie, kiedy się spotkamy itd itp. Nie odpisałem ani razu. Wiec jakbyście chciały wiedzieć durne babsztyle czemu facet niby wykorzystał kobietę i zostawił. Po prostu to wredna, głupia, wyrachowana suka. Niech bije pałę.