Spanielka 0 Napisano Styczeń 15, 2010 sprzedam suknie slubna szyta na wzor cybella, z tym ze kwiat jest wiekszy z przodu niz przy oryginalnej gdzie kwiat jest (jak dla mnie) za maly... suknia byla szyta w profesjonalnym salonie, do sukni moge dorzucic naszyjnik, bransoletke i kolczyki z szkielek opalizujacych (nie pamietam jak sie nazywaja dokladnie), a za drobna oplata zestaw dla Pana Mlodego (3czesciowy, musznik, kamizelka i wstawka), suknia wyglada jak w oryginale, tzn kwiat jest z przodu i z tylu, ma piekny tren-oryginalny (co wazne, suknia nie traci na uroku kiedy ja podepniemy-z tym sie borykalam przy wyborze sukienki na swoj slub), do sukni jest sliczne romantyczne bolerko takze z tafty integentnej i welon trojwarstwowy delikatny bez lamowek... co jeszcze? jestem oczywiscie pierwsza wlascicielka, suknia byla uzyta do slubu i pozniej krotka sesja w plenerze (bo zrobilo sie pochmurno i koniec sesji :/ ), nosze rozmiar 38 ale suknie mozna dopasowac, poniewaz ma sliczne wiazania z tylu i mozna ja wyregulowac takze bardzo latwo w dlugosci (ja chcialam sukienke do ziemi na slub a pozniej wystarczyly agrafki bo sklada sie z warstw), duzo napisalam niewiem czy o czyms zapomnialam w razie czego podaje moj numer gg (takze do zdjec) : 405106 pozdrawiam Przyszle Panny Mlode!!! niedawno sama jeszcze bylam w waszej skorze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach