Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja powiem tzkkk

kto ogladal paranormaln activity?

Polecane posty

Gość a ja powiem tzkkk

to film zrobiony z nagran z normalnej kamery...wszystko jest na faktach...normalnie bylam w szoku ze takie duchy istnieja...wlasciwie todemon byl jakis...naprawde bardzo mocno na mnie zadzialal...stwierdzilam po nim ze zaczne chodzic do kosciola...a jak wasze odczucia po tym filmie?mozecie sobie wpisac w google tytul filmu to wam wyskocxy trailer...

Gość kartaczka777
Oglądałam, nie biorę tego tak dosłownie, ale to fakt, że przez dwa dni towarzyszyło mi dziwne uczucie, gdy wyłączałam światło :)

Gość a ja powiem tzkkk
Asmodeusie !!! Panie Piekieł, ty rządzisz książętami i archidiabłami mocą i siłą. Tyś jest najbardziej przebiegły spośród wszystkich diabłów, a twe potężne pałace spoczywają w najniższych partiach Nessus, 9 planie Piekła !!!!!!!!!!!! No co ze mną jest ? Nie chaciałam tego napisać... :-o :classic_cool:

Ja w koncu obejrzałam,ale to bajeczka w porównaniu do Paranormal Entity. Serio,nie wierze w takie rzeczy ale włosy mi dęba stanęły.

ten film to totalna kupa...nuda nuda i tylko nuda. na faktach autentycznych ? szkoda że do avatara i harrego pottera nie załączyli tego podpisu. ten film był wprost irytujący i nic sie nie działo.z tego gatunku 'egzorcyzmy emily rose' znacznie lepsze

szkoda czasu [dałem się nabrać Kafeteriankom, że warto zobaczyć :):o] 🖐️

ja ogladalam z chlopakiem w nocy, biedny bal sie pojsc do lazienki :) ja tez sie balam okropnie.. zwlaszcza ze u mnie w domu rodzinnym tez sa niepokojace oznaki..

Gość kolejna Anna
obejrzałam. Powiem jedno - ciekawa jestem co się dzieje w nocy gdy śpimy .... ;) Straszne. A najbardziej dlatego, iż nic nie pokazano... zostawiono wszystko wyobraźni - a wiadomo - wyobraźnia.... he he

ja jak ostatnio bylam na swieta u mamy to mialam okazje sie przekonac co sie dzieje na strychu gdy spimy.. punktualnie o 2.00. I slowo daje, niegdy nie zapierdalalam tak szybko na dol z poduszka. Juz nigdy nie bede spac sama w moim pokoju.

Gość elissssss
jak dlamnie bajeczka he nie wiem dlaczego ale miałam straszny polew w trakcie filmu teksty w stylu tempego horroru idzmy w strone ciemnosci napewno bedzie lepiej buhahahahah nie no dobra komedia

Gość elissssss
cooo

Gość moiigeeeee
Na jakim programie jest ten film/program?

Gość kolejna Anna
a co się dzieje na tym strychu? Myszy pewnie ;) albo nietoperze

Po tym filmie przez kilka dni bałam się kiedy budziłam się w nocy i to bardzo się bałam :P Film mi się podobał ogólnie, może nie był ekstra, super itd, ale nie gardzę nim xDDD Działa na wyobraźnię.

Myszy ani nietoperze raczej sie nie rozpedzaja i nie wala glowami w sciane.. nieregularnie 2-3 uderzenia, znowu 2-3, 1.. i przerwa.. i znowu to samo..i przerwa.. i tak glosno ze budze sie w pokoju naprzeciwko drzwi od strychu..

Gość elissssss
no no zaduzo filmów sie naogladałas heheh

tak? to zapraszam cie na "seans" do mojego domu.. nic nie wiedzialam o tym stukaniu, siostry mi kiedys mowily ze tam straszy ale myslalam ze sobie jaja robia. Przyjechalam do domu 23-go, poszlam spac i wtedy to sie zaczelo.. nikomu nie życze.. Siostra mi mowila ze czasem jest tak glosno ze z dolu slychac..

Gość kolejna Anna
pijana mysz po strychu grasuje :P Albo dom się zaczyna walić. Trzeba było iść i zobaczyć. a swoją drogą, dlaczego w tych filmach zawsze lazą tam gdzie nie powinni? Ja bym spierd.... a oni idą i sprawdzają - no i przeważnie blaaaaaaaaaaa jest :)

Gość elissssss
he to masz pecha stopery se załatw do uszu

Gość elissssss
no heh sprawdzmy to idzmy tam gdzie jest najciemniej no zamiast siedziec na dupie w jasnym pokoju hehe ale i tak najlepszr w filmie było jak ja z łozka zjebało i ugryzło heheh widocznie głodne było i co miało zrobic buhahahaha

jasne..to bym poszla sprawdzic.. jak zapalilam swiatlo w pokoju to zrobilo sie cicho..a cisnienie mialam chyba 200/100. Ech.. ciekawe ile osob umarlo w tym domu. Moja kumpela byla ostatnio na weselu gdzies u rodziny i spala w pokoju na lozku na ktorym umarl jej dziadek, wujek i kuzyn.. masakra co?

Gość kolejna Anna
Sopel - ja tam Ci wierze. Ile masz lat? Jak ja byłam nastolatką to w moim domu działy się różne dziwne rzeczy. Ale tylko dla mnie. Raz jeden słyszał mój ojciec (notabene bardzo racjonalny i zdroworozsądkowy człowiek). Siedzimy sobie w kuchni w nocy, gadamy a tu raptem coś zapukało w okno (bardziej zawaliło)... od razu popatrzyliśmy na siebie i na zegarek... było ok. 00.30. Co prawda pod oknem jest balkon z którego prowadzą schody na dół, na dwór, ale nikogo tam nie było. Mamy psa, który jest bardzo czuły - on nawet nie pisnął. A dlaczego się wystraszyliśmy - pukanie w okno to był zwyczaj mojej babci, która zmarła jakieś pół roku wcześniej.

mam 23 lata jak o tym mysle to mam lzy w oczach, takie okropne wrazenie wywarlo to na mnie :O dobrze ze posiedzialam chwile na lozku przy zapalonym swietle bo chyba bym zemdlala jak bym miala od razu biec po schodach.. zrobilo mi sie slabo ze strachu pierwszy raz. Kiedys jak bylam mlodsza to mialam czesto wrazenie ze jak jestem sama w pokoju to jest ktos jeszcze.. wiesz takie uczucie czyjejs obecnosci.. okropne.. pamietam ze wtedy poszlam na cmentarz i pomodlilam sie na grobie babci.. i przeszlo.

Gość czikitita
Ja widzialam ten film w kinie. I moim zdaniem.. podkreslam MOIM ZDANIEM to najlepszy film z tego gatunku jaki widzialam w ostatnich kilku latach. Bylam nastawiona na wielka kupe a nie strasz bo zazwyczaj to to sie konczy z horrorami w kinie, ale ten film przerazil mnie tak bardzo ze przez tydzien nie spalam plecami do drzwi, a kazdy szmerek w pokoju doprowaszal mnie do palpitacji serca. Slyszalam ze jest juz druga czesc ale nie znam niestety tytulu :( jak ktos cos wie to niech napisze!

Gość elissssss
no dobra dobra ludzka wybraznia jest straszna niby nic wielkiego ie nie stanie a my przypisujemy dana rzecz jakiemus niewyjasnionemu zjawisku no no schizujmy sie dalej "strach ma wielkie oczy" ps ja tez sipie w pokoju gdzie zmarł mój dziadek i babcia i co w zwiazku z tym hehe po cmentarzach tez sie chodziło o 2 i co heheh nic sie nie stało to tylko wyobraznia

Gość kolejna Anna
dziwne rzeczy w domu przydarzają się bardzo często nastolatkom - chyba przez ten burzliwy okres w ich życiu - dojrzewanie. No ale Ty nastolatką już nie jesteś ;)

Gość kolejna Anna
Paranormal Entity

Gość kolejna Anna
oczywiście że wyobraźnia :) Ale w przypadku moim i ojca to była zbiorowa histeria ;P

No niech sobie bedzie jak jest, ja srodki ostroznosci zachowam i w razie wizyt w domu bede spac z siostra heh :) filmow o duchach i niewyjasnionych zjawiskach boje sie bardzej niz tych o zombie i wampirach.. ide sie powyżywac na skakance :) milego dnia Wam zycze :)

Gość elissssss
nie no w duchy czy tam w dusze wierze bo tez słyszałam pare histori od mojej rodzimy o dziwnych zjawiskach ale patrze na to wszystko troche z dystansem