Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ban Dole

Dzień dobry Dziewuszki

Polecane posty

Żeli Papą, aaaa to miło:) Uraz masz do Ryszarda? ...Jeden z lepszych raperów polskich :classic_cool:

Ryszard... tragednia :o Wiecznie tylko teksty o tym, że : im szresze spodnie tym lepsze, joł :o Wychowała Go ulica, blanty palił od kiedy zaczął chodzić, ruchał jak tylko Mu zarósł i w ogóle , życie jest kurewskie :o

Klik Klik, :o nie opowiadaj....zajebiste wejście ma:classic_cool: [obiektywnie stwierdzając to czołówka, najwyższa klasa, dobry jest :) :classic_cool:....a to miło jak miło:) Energiczna, łeeeeeeee, :) ale wiesz....żeby uzyskać takie efekty to nie wystarczy kilka razy machnąć ....lata ćwiczeń i wyrzeczeń [gotowa na to? ] :p

Ban Dole Miło , że miło :) Na codzień konsumuję kozackie brzmienie nieco innego typu, takie mniej pesymistyczne :classic_cool:

Anoushka, a dziękuję ...rozkręcam się [dzisiaj jeszcze mało pracy, ale niedługo...zacznie się...:classic_cool:

Klik Klik, :D oo to też tak mam , a czego słuchasz [ jeśli można spytać, oczywiście :) ] Energiczna Trzydziestko, łeeeee, a co, nie jest tak? [jedzenie , ćwiczenie, jedzenie, ćwiczenie...] :p

Anoushko, czyżby wyjazd do ciepłych krajów, szykował się.?..:classic_cool: ...gardzę to mało powiedziane...:)

Ban Dole: Fenomen, Kaliber (no moze nie wieje zbytnio optymizmem, ale to klasyka), roznego typu Duze Pe, dla smiechu dissy tedego i plomienia, PFK, NAS , molesta w ogole moge wymieniac bez konca :D

Anoushka, :D upragniona wooooolność....:classic_cool:[ale czy aby na pewno?...:) powodzenia życzę :) Klik Klik, eee to widzę ,że ogarnięta jesteś ...[myślałem, że gitara, perkusja ,wokal...] ..noooo ale nie opowiadaj, że Peja kiepski rap robi...:):classic_cool:

No jakoś mi nie podchodzi Peja :P Kiedyś słuchałam, ale jakoś tak mi zbrzydł . Ale podoba mi się w "Na żywo z Poznania" :P [drogą wyjątku]

Anoushka, nie ma za co,ale wiesz...to tak jak ..."im więcej wiesz...tym mniej wiesz" :o...im więcej wolności ...tym mniej...?:o :classic_cool: ...eeee nieważne :D jeszcze raz powodzenia :D Klik klik, ee szczerze to nie za bardzo orientuję się w tych klimatach...:( [ale z tego co się ...orientuję...to masz dobry gust] :classic_cool: :)🖐️ Cześć ....[trza wyjść] , miłego dnia Dziewuszki :)🖐️