Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaga

miesiaczka po celescie

Polecane posty

Gość agaga

Od 3 miesiecy biore Celest i jak dotad nie mialam problemu z miesiaczka dostawalam ja regularnie,ostatnio musialam nagle wyjechac i zapomnialam tabletek nie bralam przez 2 dni,dostalam plamienia jak tylko wrocilam wzielam je podwojnie tak jak pisze w ultce[to byly pierwsze 10 dni],ale to juz nie plamienie tylko wyglada jak normalna miesiaczka juz tak trzeci dzien.Czy powinnam brac dalej ,moze ktoras z was miala taka sytuacje?prosze o pomoc moja doktor jest teraz na urlopie i zupelnie sie pogubilam!

Gość agaga
pomocy.....

Gość MONIKA54
Ja takiej sytuacji nie mialam ,ale kolezanka tez miala taka sytuacje,brala normalnie dalej.

Gość agaga
dzieki .bede brala,a wiesz moze jak to jest z ta miesiaczka?mam 30 dniowy cykl,wiec mam liczyc od 3-ego,czy od 13-ego to jest ta ostatnia miesiaczka?dzieki

1. cilest nie celest ;) 2. nie ma napisane by brać podwójnie !!!!! 3. ja bym odstawiła i czekała na okres, później odczekała miesiac i zaczeła brać od 1 dnia miesiączki 4. skonsultuj z lekarzem

Gość agaga
dzieki za poprawke co do Nazwy.jesli chodzi o pkt.2 to jest napisane,iz w przypadku,gdy w ciagu pierwszego lub drugiego tygodnia cyklu pominieto przyjecie dwoch tabletek,nalezy przyjac dwie tabletki w dniu,w ktorym przypomniano sobie o koniecznosci zastosowania leku ,oraz dwie tabletki w dniu nastepnym.Nastepnie nalezy przyjmowac po jednej tabletce na dobe do momentu zuzycia wszystkich tabletek w opakowaniu!tak pisze w ulotce i tak zrobilam.niepokoi mnie to krwawienie

Gość agaga
mam dalej plamienia to juz 4 dni.