Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teksidexi

JA , ON I...... JEGO PRZYJACIÓLKA, co robic????

Polecane posty

Gość anakonda_drapieżna
nie mozesz z nim po prostu porozmawiac?zapytac go wprost co jest grane i czy ona jest dla neigo tyklo kolezanka czy kims wiecej? rozmowa...!

Gość teksidexi
do ja mamkolege Co ty piszesz! jesli twoj kolega bedzie mila dziewczyne a ona nie pozwoli mu sie z toba spotykac to zostanie byla??? to ty sie lecz

Gość przystojniak1989
widze że wiele nas łączy. tylko u mnie to dziewczyna ma takiego "przyjaciela" i też powiedziała "nie moge zerwać tej przyjażni bo on na to nie zasługuje" a ja myślałem że wyjde z siebie.podaj mi swój nr tel to popiszemy prywatnie

Gość teksidexi
anakonda.. rozmawilam juz nie raz, twierdzi ze to tylko kolezanka, ale naprawde denerwuja mnie te smsy od niej , telefony, nie raz chcilam z nim spedzic czas, a on pojechal do niej bo zawsze cos jej pomaga,

Gość problemem kobiet jest to
zrobie Ci przysluge i przetlumacze co mial na mysli Twoj facet "ostatnio mi powiedzial , ze miedzy nami juz nie jest tak jak dawniej - czepiasz sie o kolezanke, jestes wiecznie niezadowolona i obrazona - nie jestem ta sama usmiechcneta dziewczyna jaka bylam kiedys - patrz wyzej, czepiasz sie o kolezanke, jestes zazdrosna, naburmuszona i obrazona - nie uklada sie miedzy nami dobrze = z powyzszych powodow - ciagle mam o cos pretensje - a kiedy rozmawialas z nim o czyms w normalny sposob bez pretensji - a on chce fajnie zyc, pogadac posmiac sie, chyba z nia to ma skoro tak NAS widzi - gdybys nie podlewala oliwy do ognia ciagle wypytujac o ta laske, obrazajac i wypominajac ile czasu spedza z nia i z toba to pewnie udaloby Wam sie chwile posmiac i spedzic milo czas. to jest zamkniety krag - on spedza czas z przyjaciolka bo Ty nie potrafisz juz byc usmiechnieta i sympatyczna dziewczyna - a Ty nie jestes usmiechnieta i wesola bo on ma kolezanke. albo znajdziesz wyjscie z sytuacji albo wyjdziesz ze zwiazku. gdybym byl w Twojej sytuacji i zalezalo mi na zwiazku, to zmienilbym sie sam i poczekal az partner zmieni percepcje. przestan gderac, narzekac, wypytywac co robil (to wkurza najbardziej, rozliczanie z kazdej godziny) i zacznij normalnie funkcjonowac jakby tamta dziewczyna nie istniala. spedzajcie razem czas, najlepiej aktywnie zeby nie bylo martwej ciszy ani powodow do klotni. jesli ponownie zobaczy w Tobie ta fajna dziewczyne sprzed 5 lat to dobra Twoja. j

Gość teksidexi
przystojniak , dokladnie to samo uslyszalam, ze on nei moze zerwac tego konaktu!

Gość a ja mam kolege
a ja popieram kolege. nie widze powodu dla zakanczania przyjazni ze wzgledu na zone/meza/dziewczyne. zauwazylas ze osoby ktore wprowadzaja takie zakazy i nakazy sa na tym topiku codziennie? moja rada - poszukaj jakiegos szczesliwego zwiazku i zobacz jak oni zyja, moze ci to pomoze. ja na razie nie narzekam, 9 lat jakos zlecialo bez awantur.

Gość po prostu onaa
Sa tez tacy faceci ktorzy chca miec kobiete tylko dla siebie.. no i? Kazdy ma inne potrzeby i czego innego oczekuje od zycia.. i dobrze niech kazdy idzie wlasna droga. Co do faceta to hm.. wiesz oni czasem sobie niezdaja sprawy co robia.. lub inaczej ze to co robia moze nas (kobiety) bolec, ale tak samo jest w sumie i w druga strone - Dlaczego? Bo kazdy ma inna psychike, innaczej odbiera i postrzega rozne rzeczy.. dlatego ja mysle ze rozmowy w zwiazku, mowienie o swoich odczuciach jest bardzo wazne! teksidexi pewnie dosc dlugo dusilas to juz w sobie ze teraz to tak 'wybucha' a to niezbyt dobrze... Powinnas juz wczesniej porozmawiac ze swoim facetem na temat tej dziewczyny.. Niestety jak tu juz ktos powiedzial sa pewne priorytety.. zwiazek niestety niesie za soba pewne wyzeczenia. musi to zrozumiec!

Gość a ja mam kolege
hej, ja zerwalam kontakt z moim bylym, przelotnym bylym i facetem ktory na mnie otwarcie lecial i probowal sie kumplowac z moim mezem zeby tylko miec powody do zobaczenia mnie. to jest chore. ale przyjazn bez seksu i fizycznej atrakcyjnosci to nie jest cos co mam zrywac bo mezowi sie nie podoba.

Gość teksidexi
[zgłoś do usunięcia] problemem kobiet jest to tak duzo masz racji w tym co napisales ale ja probowalam , byc moze za malo,no ale wiedzisz jak ja chce spedzic z nim czas, jestem mila usmiechcneta to on mowi ze nie ma czasu bo bo bo... zawsze cos,a pozniej sie dowiaduje ze byl z nia po czesci do samochodu itdmitd,, to jak do jasnej cholery mam byc dla niego mila,no jak??usmiechac sie dalej ?

Gość przystojniak1989
teksidexi i te słowa są najgorsze "nie moge tego zrobić".jeśli oni nie mogą tego zrobić to kim my kurwa dla nich jesteśmy???koleżanka i kolega ważniejsi niż partner? podaj nr kom

Gość happy end
przystojniak i teksidexi zostali kolegami i nie zrezygnowali z siebie dla partnerow :D

Gość teksidexi
do a ja mam kolege jestes szczesliwa to fajnie, ale uwierz mi gdyby twoj maz po pracy spedzal czas z kolezanka a dla ciebie nei mial czasu inaczej bys pisala , to mile nei jest, ale nie ejstes w takiej syt. to nie wiesz

Gość a ja mam kolege
wiesz moj ojciec tez byl taki. matka prosila go 2 tygodnie zeby obraz powiesil a jak sasiadka poprosila go raz to lecial na leb na szyje robic jej cos tam, bo ona biedna bo maz jej zmarl.... tacy sa faceci, niestety.

Gość po prostu onaa
ale ludzie po co sie oszukiwac ?? Gdzie tu partnerstwo? Rozwiazywanie razem problemow? Bo tamta dziewczyna ewidetnie jest problemem.. nie radze duszenia takich rzeczy w sobie bo sama widzisz jak to sie konczy.. 'masz dosyc' A on pewnie nawet sobie niezdaje do konca sprawy jak cierpisz bo mysli ze dla Ciebie ta sytuacja jest ok..

Gość teksidexi
przystojniak, ja nie wiem kim, i coraz bardziej mnie to denerwuje! ja wlasnie mu napisalam z enei mam czasu jutro , mam inne plany niech zobaczy jak to jest , on mi czesto mowil ze nie ma czasu bo bo.. i byl z nia!

Gość teksidexi
ooooooooooooo dzwoni do mnie

Gość a ja mam kolege
coz moj spedza czwartki z bardzo ladna instruktorka do nurkowania, nawet wychodza czesto na drinka po nurkowaniu. jakos zyje... ale nie jestem osoba ktora zjada zazdrosc. uwazam ze jesli ja jestem fair w stosunku do meza to nie widze powodu zeby jego podejrzewac o cos. moim zdaniem jesli ktores z partnerow zaczyna tracic zaufanie do drugiego to powinno poszukac dowodow na ta systuacje. dlatego jesli moj maz kazalby mi zerwac przyjazn dlatego ze mi nie ufa, a ja wiem ze nie ma zadnych podstaw, to nie zgodzilabym sie. dlatego ze wiem ze ja jestem fair i jesli on mi nie ufa to nie ma sensu kontynuowac zwiazku. moze jestem inna niz wiekszosc ludzi tutaj ale uwazam ze zaufanie w zwiazku to podstawa i jesli ktos bezpodstawnie mi cos zarzuca to ja sie buntuje

Gość po prostu onaa
teksidexi a z takim postepowaniem to bym uwazala.. zwykle dziecinne 'a teraz ja Ci pokaze' moim zdaniem lepiej wytlumaczyc mu jak sie spostrzega dana sytuacje, znalesc jakies wspolne wyjscie a nie bawic sie w jakies gierki.. No ale jak wolisz

Gość przystojniak1989
w związku tak jak na drodze obowiązuje zasada ograniczonego zaufania

Gość jak czesto sie widuja
jakie bezpodstawnie :o facet zachowuje sie nie w porzadku, olewa swoja dziewczyne, oklamuje i ciagle spedza czas z przyjaciolka a wykreca sie ze spotkan z wlasna partnerka :o gratuluje jesli komus to odpowiada :o

Gość a ja mam kolege
"jakie bezpodstawnie facet zachowuje sie nie w porzadku, olewa swoja dziewczyne, oklamuje i ciagle spedza czas z przyjaciolka a wykreca sie ze spotkan z wlasna partnerka gratuluje jesli komus to odpowiada " widze glowny problem na tym topiku. temat jest mylny, powinien brzmiec JA, ON I.... JEGO KOCHANKA (PRZYJACIOLKA) i wtedy w 100% popieram autorke

a to musza sex uprawiac zeby bylo to nie ok wobec partnera?? wystarczy, ze przyjaciolka jest traktowana lepiej, jest bardziej wspierana i poswieca sie wiecej czasu, bardziej priotytetowo niz partnerka, do tego oklamuje swoja laske :o okaze sie, ze partnerka jest ta druga :o

Gość teksidexi
rozmawialam z nim , znow sie poklocilismy o ta fladre! jedzie z nia cos jutro zalatwic! a ja qrwa ja!mam go juz dosc nienawidze!ide zapalic paierosa , zaczelam palic , brak mi juz nerwow, nienawidze jej , jego i juz nie wiem kogo

Gość po prostu onaa
a macie dowody na to ze zdradza? Heh jakies podejrzenia.. w porzadku moze dziewczyna ma prawo ale od czego buzka? :D

jak nic do niego nie dociera, to nie mecz sie dalej i zakoncz to, po co Ci taki typ faceta babiarza :o

Gość teksidexi
dowiedzialam sie ze ONA ma problemy ! wykrzyczal mi to! ze jest nieszczesliwa, zagubiona! po co mi to mowi , guzik mnie to obchodzi,naprawde jutro to zakoncze , naprawde tak zrobie

Gość komitet strajkowy
ja wlasnie mu napisalam z enei mam czasu jutro , mam inne plany niech zobaczy jak to jest , on mi czesto mowil ze nie ma czasu bo bo.. i byl z nia! A on jedzie jutro z nią coś załatwić, nawet wyrzutów sumienia mieć nie powinien... a jeszcze po kłótni??? Nie wydaje mi się, żeby ten związek przetrwał...

Gość teksidexi
nie wiem co mam z soba zrobic, nie wiem, przyjacilka jest jeszcze na szkoleniu nie mam z im pogadac, boze

Gość teksidexi
bo nie wiem co mam robic, myslalam ze zapyta jaki jakie mam plany widocznie jest mu to na reke,bo on juz sobie :cos: z nia zaplanowal,o nic nie pytal tylko mowil o niej