Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy mam cię dość

kobiety wolą frajerów

Polecane posty

Gość kiedy mam cię dość

którzy je nie szanują i olewają , takich którzy sprawiają kłopoty i udręki lecz pociągają je kłopoty który sprawia facet i ciągła niepewność jutra , można napisać nawet ze pociąga je to seksualnie

Gość tyś siś chłopie urwał
z choinki. z frajerem są tylko frajerzyce, a kobiety są z mezczyznami, ktorzy je szanują.

Gość tylko takie co mają
zryte banie

Gość wolą kasiastych

Gość a ja ciebie nie
chcesz się umówić?

Gość bo kobiety kochają kłopoty

Gość katiaaaaaaaaaaaa
bo niektóre kobiety kochają niepewność jutra nie każda lubi ckliwego faceta płaczącego w poduche takie miękkie kluchy są dobre ale nie na dłuższą mete facet uczuciowy ,z jednocześnie z jajami-to jest to

Gość her komendante
kobiety lubią być trzymane krótko i na temat

Gość katiaaaaaaaa
o ile ten "temat"jest;] nie będe się wypierać tego,że sama wolę zdecydowanych facetów niż takie tam pierdółki

Gość her komendante
katiaaaaaaaa facet musi być zdecydowany ale w momencie zatrzymania się na rozdrożu musi podejmować męskie decyzje

Gość katiaaaaa
męskie decyzje nie zawsze są męskie-wybacz mojemu byłemu też się wydawało,że taki z niego cwaniak,że hoho a jak przyszło co do czego,to piszczał cichuteńko nie lubie takich niezdecydowanych dupków w stylu "chce ale nie chce""chce ale nie wiem" jest czarne albo białe i nic pomiędzy!! uwielbiam jak facet ma ciekawą i ciężką osobowość-ciężko go poznać i kryje w sobie jakąś tajemnice co w tym ciekawego kiedy odkryte karty leżą na stole?nic

Gość her komendante
nie chodzi o cwaniactwo tylko o zdecydowane wybory żaden normalny facet nie odkrywa kart po ich rozdaniu bo przegra tą grę niezdecydowane dupki to ciepłe kluchy którym brakuje dobrego kopa od kobiety

Gość katiaaaaa
wkurzają mnie faceci zmieniający zdanie w zależności od sytuacji,tłumaczący to ciężkim charakterem-bądz tekstem"bo tak mam" a sobie miej tylko z dala ode mnie lubię facetów ,których ciężko rozgryźć ale jakieś porozumienie musi w tym być:O a nie zastanawianie się ciągle o chuj mu chodzi ciepłe kluchy...bez komentarza-ale niektóre kobiety też niestety takie są.wtedy nic tylko kopnąć w d....i patrzeć jak leci

Gość her komendante
katiaaaaa chyba nie zasmucę Cię jeżeli napiszę że coraz więcej takich ciotexów niezdecydowanych zwanych facetami a do tego nie umiejącymi zacząć czegoś nawet a o kończeniu to nie wspomnę brak wyczucia i taktu oraz zdecydowania tchórze

Gość katiaaaaaa
to co napisałeś ,to akurat nie nowość niektórzy myślą,że są na tyle cwani,że jak powiedzą lasce"nie wiem co będzie" ona będzie się starała,kajała przed nim(o zgrozo wiele takich panien jest:O) a ja widząc tych kobiecych facetów(?):O słabnę...i robi mi się niedobrze jak się próbuje nawiązać rozmowe ,to wychodzi szydło z worka :O facet musi być facetem do cholery!!i nie wiem co to się porobiło...chociaż w sumie,to mało inteligentna cześć babskiego społeczeństwa też musi mieć rozmówców więc jakaś równowaga musi być zachowana:D

Gość kobiety to kłopoty

Gość tak to fakt

Gość frajerów i dresiarzy
:O

Gość Pfff!
A gówno prawda