Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam sobie myslec

Wczoraj spotkalam sie z facetem z Sympatii

Polecane posty

Gość co mam sobie myslec

randka, na moje oko, sie udala, bylo milo i sympatycznie smsowalismy potem ze soba i wstepnie umowilismy sie na przyszly tydzien na kolejne spotkanie, ale on nie usunal jeszcze swojego konta na sympatii i mnie to martwi:(

Gość moze zapomniał
zwyczajnie lub jeszcze tam nie wchodził..wrzucna luza..jak randeczka? gdzie byliscie? pochwal sie

Gość sorki ale....
przecież to pierwsza randka była i oświadczyć też ci się nie oświadczał więc na pełnym luzie z dystansem:)

Gość komitet strajkowy
ma nadzieję jeszcze jakąś dorwać... Kolejny łowca na polowaniu...

Gość co mam sobie myslec
bylismy we wloskiej restauracji w sumie spedzilismy tam 4 godziny napisal mi potem ze nie spodziewal sie ze jestem tak dojrzala jak na swoj wiek, mam 22 lata dodal ze "najchetniej nie zostawilbym cie dzis samej..." czy zasugerowal seks? ja mam hopla na tym punkcie, bo wikszosc facetow to chcialaby mnie tylko do lozka, nic nie mam do seksu, lubie bardzo, ale nie ide na pierwszej czy drugiej randce... troszke mnie to zdanie zmartwilo ogolnie bardzo inteligentny facet, z w ygladu tez mi sie podoba

Gość moze zapomniał
i super!!! wcale nie musi to oznaczać sexu..po prostu zaimponowałaś mu i spodobałas:-) ile on ma lat?;-)

Gość boża krówka różowa
a Ty swoje konto zlikwidowałas??? tak- on ewidentnie sugerował Ci sex co daje do myslenia- bo bazując na moim szerokim doświadczeniu z randkami w necie wiem, że to oznacza że ten facet szuka przygód. Dlatego- trzymaj sie na dystan s i nie angazuj, dopóki on nie udowodni ze szaleje za Tobą. -zero łózka - patrz czy zabiega o Ciebie , jest słowny i punktualny - nie daj sie mu manipulować - nie łaź do niego wystawiając sie na okazję do macania - nie likwiduj konta na randkach - nie odkrywaj sie przed nim - nie rezygnuj z innych znajomości

Gość co mam sobie myslec
on ma 29 lat:)

Gość co mam sobie myslec
ja tam juz nie mam konta, znaczy mam ale nie wchodze, nie mam tam zdjec dalam mu nr gg jeszcze w grudniu, potem swoje konto zawiesilam tez mam na uwadze to ze chce mnie przeleciec, byc moze nawet ma dziewczyne? no ale wtedy to by chyba nie dawal tam swoich zdjec?

Gość moze zapomniał
w sumie nie duża róznica wiekowa:-) Boża ...a skad Ty bierzesz takie rady? sama je wymysliłas?

Gość co mam sobie myslec
nie odkrylam sie przed nim, wlasciwie nie mowilam wiele o sobie, on tez nie pytal rozmawialismy na neutralne tematy ale wlasnie ten 1 sms dal mi do myslenia, ze nie zostawilaby mnie dzis samej czyli ze co noc ze mna chcial spedzic? idiota!

Gość sorki ale....
ja myślęz ze to doświadczenie życiowe bożej Krówki

randka to tylko poczatkowa faza jeszcze nie jestescie razem o ile nie bylo deklaracji ma prawo mozesz byc w jego typie :) natomiast facet madrze zabezpiecza sie na przyszlosc. tobie tez radze to samo.

Gość co mam sobie myslec
marny ten podszyw akurat znam wloska kuchnie na wylot, bo mieszkalam we wloszech 5 lat

Gość po prostu onaa
boża krówka różowa dobre rady podala ;) Wiem ze nie raz ciezko ale jednak dobrze zachowac dystans i nie odbierac sobie tez szansy na poznanie i kogos innego.. Pozdrawiam

Gość moze zapomniał
echhh faceci...;-)

Gość co mam sobie myslec
macie racje, ja sie zaawsze za szybko angazuje co ma byc to bedzie jak zaproponuje kolejne spotkanie to sie spotkam powiem Wam ze to pierwszy facet od dawien dawna, ktory nie dosc ze jest inteligentny, rozmowny, mamy o czym rozmawiac to jeszcze jest przystojny i mi sie podoba ale czesto mam tez tak ze spotkam sie z kims, spotkanie super, facet robi maslane oczy, pozniej napisze 1 smsa i cisza i nie ma drugiego spotkania

Gość Richard Alpert
Wydaje mi się, że jeszcze nie wie do końca, czy będziecie razem i dlatego zostawił konto. Jeszcze za wcześnie:)

'macie racje, ja sie zaawsze za szybko angazuje' pewnie dlatego ze nie masz duzo okazji aby spotykac faceow na poziomie. powodzenia zycze :)

Gość co mam sobie myslec
depeche 15 -- no nie mam za duzo okazji.... na dykotece takiego nie spotkam

Gość dr. Evil
masz 22 lata ale nie jesteś dojrzała

Gość takajedna sympatyczna
Ja tez sie spotkałam z facetem z sympatii i po pierwsze nie myśl sobie za duzo po pierwszym spotkaniu. Na moje oko to mu zaimponowałaś i bedzie dobrze :)

Gość co mam sobie myslec
dr evil --- a po czym stwierdzasz ze nie jestem dojrzala?

Gość dr. Evil
"dodal ze "najchetniej nie zostawilbym cie dzis samej..." czy zasugerowal seks?" po tym

Gość co mam sobie myslec
nie rozumiem dr evil zle to rozszyfrowalam? a co innego zasugerowal jak nie seks?

Gość dr. Evil
jak kobieta się podoba facetowi (a to zwykle początek związku) to chciałby z nią być non-stop, nie tylko w łóżku

Gość co mam sobie myslec
aha no obys mial racje:)

Gość dr. Evil
na 70-80% mam nie bądź przewrażliwiona, dojrzałość przyjdzie z czasem

Gość Martishaaaa
jestem przewrazliwiona i wszystko biore do siebie a jak kogos poznam to wmawiam sobie ze mi sie nie uda, nie wiem z czego to wynika, chyba z tego ze nigdy nie bylam w dluzszym zwiazku, choc poznaje mnostwo facetow...