Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeeees

Dobryyy wieczóóóóóóóóóóór!

Polecane posty

Gość mirabeelki
to nie ty pisdo , masz tylko jedno logowanie :D

rozczaruję cię :D to ja:P wiem ze nie spodziewaliście się mnie tutaj... dawno nikt po mnie nie jechał, postanowiłam wrócic do was na chwilkę👄 a jedno logowanie, bo musialam zmienic nick:D do tamtego zapomnialam hasła:D 🌼

Gość mirabeelki
reglarnie albo i juz nie :D

Gość gfcd
wypad stąd ty kurwo.

już dawno nie ostatnio chyba jakos gadalyśmy we wrześniu nie wiem co się z nią dzieje, na gg jej nie widac... także ci nie pomogę;> a czemu pytasz?

:] nie wiem o co ci chodzi. nie mieszajcie mnie w wasze sprawy... ja wiem kiedy z nia gadalam.... i wiem ze to na pewno nie bylo 1.5 miesiaca temu... tylko dłużej... dziękuję za uwagę i nie jestem dziwką.

ignoruj frustrata laydeees ;) no wiec u mnie jest okay a u ciebie? co tak dlugo cie nie bylo malutka?

bywalam bywalam ale dużo rzadziej niż kiedyś no i nie zabieralam glosu w dyskusjach bo mi się nie chciało.... ogólnie studia mnie pochłaniają... no i mężczyzna mój..... także u ladyeees wszystko ok:D

Opierdziane, no widzisz, ty nawet takiej frajerki nie potrafiłeś znaleźc, ja przynajmniej mialam to szczęście, nawet z tymi żółtymi kłami:D heh...adios🖐️

napisałabym ci cos ale nie będę się zniżała do Twojego poziomu tymczasem nie przyzwyczajajcie się do mnie za bardzo, bo zmykam, i nie wiem kiedy znowu się tutaj pojawię...🖐️ idę się popluskac w wanience:D bye bye bye:)