Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student dzienny

Studenci zaoczni to nieudacznicy i półdebile.

Polecane posty

Gość student dzienny

Zbyt tępi, by dostać na prawdziwe studia(dzienne), ale z parciem na uzyskanie dyplomu. Żal mi was.

dowartościowałeś się? :) pamiętaj, że nie wszyscy są takimi lalusiami i będą kasę ciągnąć od rodziców by opłacali im studia :) zaoczniaki wiedzą jak muszą pracować, żeby coś zdobyć..

Gość Weronika- weronka
a co rodzice ci dają żebyś miał za co studiować a może masz rentę / zapomogę i z tego się utrzymujesz? praca+studia+życie(dzieci,małżeństwo)= nadzieja że nie trzeba będzie pożyczać aby żyć od wypłaty do wypłaty,

Ty, student studentem. Ale prawdziwy debil to dopiero jest licealista zaoczny - wielki przegrany życiowy, a ty autorze tematu jesteś rozjebaną cipą którą ujebałbym jednym pierdem z kleksem. Ty kurwo

Gość student dzienny
Lucjusz, ty jak rozumiem, jesteś studentem zaocznym? Oto wasz poziom w pełnej krasie. Zastanawiam się tylko, czemu takim debilom rozdaje się w Polsce dyplomy.

pierdol się studenciaku, życia nigdy nie miałeśbo cię tata siusiakiem klepał po czole jak nie kułeś, i to się nie dziw żeś na dziennych, a zaoczniaki mają zajebistą młodość imprezują i dobrze się bawią, frajer jesteś bo dyplom jest ten sam, tylko ty stracisz 6 lat życia a zaoczni wyjebane

Gość brak słow
Gdzie tu z tymi kaloszami :). JA tam jestem debilem studiów zaocznych nie skończyłem.Kasy nie mam.

Gość student dzienny
Camp Kill Yourself 1 - kolejny zaoczny. Wasze posty mówią same za siebie.

znalazł się ekscelencja eminencja, ksiądz burżuj.... kurwa, a jak ci się kran spierdoli to dzwonisz pewnie po fachowców co?? a podcierać się zacząłeś w 2 klasie podstawówki

Gość rrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeee
ja studiowałam i dziennie i zaocznie,bo robiłam 2 specjalności; też jestem debilem??

Gość student dzienny
No to szukaj, Lucjusz. Czekam na Ciebie. Tylko daj znać wcześniej, żebym był w domu, cioto.

Gość student dzienny
no i co że wtedy zacząłem się podcierać? Zawsze mama nie podcierała, a karmiła mnie do 15 roku życia, a do tej pory kąpie się z tatą i tata mi pokazuje takie fajne triki, i powiem wam w tajemnicy że bawimy się w wojne, ja ładuje jego armate a on strzela

:D:D:D:D no i wszystko jasne :D

Gość student dzienny
aha, no i jeszcze mama nie raz mi każe lizać swoją szparke, uzasadnia to tym że ją boli a jak jestem dobrym synkiem to muszę pocałować by ziazia przeszło, mam wrażenie że coś jest nie tak, bo tata zamiast lizać moją szparkę to pcha tam siusiaczka i tylko rozdrapuje

Gość no nie moge wyrobic ze smiechu

Gość student dzienny
i jem stolec

no i powiało glenem b :D

Gość student dzienny
dobra przyznam się, tak naprawdę wcale nie studiuję bo wywalili mnie z pedagogiki po pierwszym semestrze - ale w odróżnieniu od Was DOSTAŁEM SIĘ NA DZIENNE i ta satysfakcja zostanie mi do końca życia.

ja też się dostałam na dzienne i nie podniecam się tym tak jak Ty :P też mi nobilitacja ;):classic_cool: masz chyba jakieś kompleksy koleś:D aha, w przeciwieństwie do Ciebie JA TE STUDIA SKOŃCZYŁAM! :D