Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś pomoże

CIĄŻA?!

Polecane posty

Gość może ktoś pomoże

CZY TO CIĄŻĄ ?! kochałam się z chłopakiem 10 dnia cyklu. (cylkle ponad 30 dni) 23 dnia cyklu zrobiłam bete! Czy mogę ją uznać za wiarygodną? Dzisiaj 25 dzień cyklu czuje ukłucia w jajnikach!! pROSZĘ ODPOWIEDZCIE !!!

Gość agaga
musisz jeszcze troche poczekac!beta nie zawsze jest wiarygodna,powtorz badanie za 3 dni,wtedy to 99procent.......badanie ginekologiczne potwierdza w 100%

Gość Opinia....
Kłucia w jajnikach najczęściej świadczą o tym, że poziom hormonów się zmienia. Tak jest przed owulacją, a następnie ok 7 dni po niej. A później pojawia się okres. Więc nie ma co panikować. Szanse na zajście w ciążę przy stosunku bez zabezpieczenia w 10 dc to jakieś 25-35%. Niemniej uważam, że przy 30 cyklach masz owulację ok 16-18 dc, a zatem prawdopodobieństwo ciąży jest znikome.

Gość może ktoś pomoże
Dziękuje Ci opinia bardzo! zatem za około tydzień powinnam dostać okres? I jeszcze zapytam Cię o bete robioną 23 dnia cyklu! 13 dni po stosunku! wiarygoidna?

Gość ktoos
no właśnie ja też się zastanawiam. dziś mam 31 dzień cyklu, ostatnie niebezpieczne zbliżenie 6 stycznia. robić betę czy nie wykaże ciąży?