Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avatar556

Słuszałam ze po obejrzeniu Avata niektórzy chcieli sie zabic.? dlaczego.?

Polecane posty

Gość avatar556

wiem tylko tyle.. a nie wiem dlaczego.?? co takiego jest w tym filmie.? o co chodzi w ogóle.?

Gość avatar556
????????????????

Gość avatar556
niczym sie nie interesujecie góewniarze jedne wchodzicie tylko na tematy "ładnie wygl;adam" ? zboczence nieuki i pedofile!

Gość nie włazić to gra
bo wymysliłas jakiś debilny temat i myslisz żę ktoś ci odpowie,żenujace:o

Gość avatar556
sam jestes debilny.. to jest jeden z najciekawszych jak dotad tematów na którym mozna pogawedzic.. a nie to co iinne typu "dupa mnie swedzi co mi jest,? "na ile lat wygladam... " "ocencie mnie " itp.. kurwa co ca ułomy..;/

Gość bo ten film
nie jest po prostu tak fascynujący jak głosi "wieść gminna". romans w pięknej oprawie rodem z komputera. nic nowego nie wnosi oprócz efektów specjalnych. cała wrzawa to już dobrze rozpędzona machina reklamowa. a dlaczego ktoś miałby chcieć się zabić? bo wydał kasę na następny romans :D

Chyba chodziło o to, że świat w tym filmie jest zbyt idealny i ludzie po jego obejrzeniu dostrzegli jakie to ich życie jest nudne, bezbarwne, bez sensu itp. :P

Gość avatar556
nemezis -mozliwe ze tak :P

Gość avatar5656
tez na nim nie byłam :P

Gość uuuuuuyyyyyyi
19:51 [zgłoś do usunięcia] bo ten film nie jest po prostu tak fascynujący jak głosi "wieść gminna". romans w pięknej oprawie rodem z komputera. nic nowego nie wnosi oprócz efektów specjalnych. cała wrzawa to już dobrze rozpędzona machina reklamowa. a dlaczego ktoś miałby chcieć się zabić? bo wydał kasę na następny romans wiesz, nie kazdy ma tak płytkie myślenie i niektorzy dostrzegaja w tym filmie także problem tego, ze biali zniszcza wszystko.....dla pieniedzy.... ja ten film odbietram przedewszystkim jako odzwierciedlenie tego co biali robia z ameryka południową....oraz innymi miejscami zlasami tropikalnymi oraz ich rdzenna ludnościa..tylko trzeba miec troche wiedzy w tym zakresie... na mnie ten film osobiscie zrobil duze wrazenie....a to ze jest watek milosny> bez przesady ten watek nie zasłania całego filmu...

Gość jest od grudnia

Gość jap
ja już oglądałem coś podobnego chyba tytuł brzmiał Pocahontas

Gość kłamyczek
20:05 [zgłoś do usunięcia] jap ja już oglądałem coś podobnego chyba tytuł brzmiał Pocahontas ktos kiedys do tego porownaal jap podsłyszał i cwaniakuje ze jest taki dowcipny