Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko 29

ciaza czy skutki uboczne?

Polecane posty

Gość lustereczko 29

kochane podpowiedzcie, moze ktoras z was byla w podobnej sytuacji. jestem w 26 dniu cyklu czekam na ..no wlasnie okres??jestem po odstawieniu tabl to pierwszy cykl bez nich. okresu ani sladu test jedna krecha. pobolewa mnie podbrzusze jak na okres wczesniej ok 14 dnia cyklu jajniki i brzusio tez.Jak to jest po tych tabl???ile czekac na niego wykluczajac ciaze i leciec po tabl na wywolanie? jakie wy mialyscie przygody po odstawieniu?

Gość Opinia....
Po odstawieniu nawet do 6 miesięcy mogą być nieregularne cykle. A pierwszy cykl .. może być różnie. Na razie poczekaj. Jeśli nie dostaniesz w ciągu tygodnia okresu, to test powtórz za tydzień. Jeśli w przypadku braku ciąży wciąż nie dostaniesz okresu = udaj się do lekarza. Z owulacją to jest tak, że jajniki mogą boleć przed owulacją, ale nie koniecznie musi do niej dojść, bo pęcherzyk może w ogóle nie pęknąć... i wtedy z miesiączki nici. Ale jeśli masz bóle brzucha, to miesiączka pewnie powinna lada moment nadejść (w ciągu kilku dni)...

Gość ktoos
lustereczko mam bardzo podobną sytuację. odstawiłam plastry i to mój pierwszy cykl bez nich. wcześniej miałam bardzo nieregularną @ a teraz to już nie wiem. dziś 31dzień cyklu i żadnych objawów. kochałam się bez zabezpieczenia bez końca w środku, po jednym stosunku na drugi dzień zauważyłam taki.. hm budyniasty ale przeźroczysty śluz. to była nawet taka gulka śluzu na bieliźnie. i później tak jeszcze pare dni więc mogę się spodziewać że to były dni płodne. w 29dniu cyklu robiłam pre test i negatywny. co o tym myślicie? lustereczko jeśli boli Cię podbrzusze tak jak na okres to nie masz się czego przejmować:) pewnie niedługo @ przyjdzie. bo u mnie to żadnych objawów nie ma.. niestety/

Gość mirabellaa
dziewczyny spokojnie,po odstawieniu tabletek organizm może chwilowo poszaleć:) poczekajcie aż się wszystko uspokoi

Gość tabletomanka2009
ja jak odstawilam tabletki to podczas owulacji chodzilam jak robot jak mnie bolalo podbrzusze a raczej czulam jakbym tam miala cegły a nie jajniki!!! wiec sie nie martw organizm musi sie przyzwyczaic do pracy bez tabletek:) nie stresuj sie bo okres wtedy jeszcze bardziej sie spozni! bierz duzo magnezu i cos na uspokojenie na noc, jakas meliske albo waleriane:)

Gość lustereczko 29
dzieki dziewczyny za pomoc, ja nadal czekam bol jak na okres minal, czasami cos poczuje. mam nadzieje ze sie w koncu wszystko ureguluje:) a ciaza bym sie bardzo ucieszyla. wiem wiem to nie takie proste:(