Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokula

zbulwersowana kolędą

Polecane posty

Gość szokula

Witam! Dzisiaj o 20.00 miałam kolędę. Myślałam, że bd tak jak zawsze, modlitwa, rozmowa o problemach itd. A tutaj rozczarowanie! Opowiem wszystko od początku. Już przed kolędą myśleliśmy aby ZAPROPONOWAĆ księdzu aby na zmianę przychodził z wizytą, (bo zawsze jesteśmy na końcu, czyli godzina 20, 21 - o tej porze to moje dziecko chodzi spać) raz aby byliśmy z początku, a kolejny rok z końca... No i tak właśnie dobiła godz. 20 dzwonek do drzwi, wchodzi ksiadz ministranci, dom został poświecony, ksiadz siada na fotelu patrzy sie w te swoje kartki i cisza. Mąż stwierdził, że odezwie sie pierwszy no i tak zaczął: - No to my już chyba ostani jesteśmy - Nie, dlaczego (odp. ksiądz) - no to chyba skończycie o 22 -nie dlaczego o 21 skończymy i dodał jeżeli państwo są niezadowoleni to proszę powiedzieć to wprost. Ja czyję sie urażony. I tak wstał wziął kopertę i wyszedł.... Jestam tak wkurzona ze zastanawiam sie czy na drugi raz otworzyć im drzwi. Jestem w szoku tak niegrzecznego księdza jeszcze na kolędzi nie miałam... Jeżeli macie / mieliście podobne problemy- piszcie bd wdzięczna p.s przepraszam za jakiekolwiek błędy...:)

Gość szokula
nie problemy tylko sytuacje;d

Gość szokula
Normalnie tak sie wkurzylam, ze zajebalam mu kropidlo no i wiecie, gdzie je schowalam...

Gość moze mu sie wydałoze maz
jakos niegrzecznie , obcesowo spytał, z pretensja w glosie? Bo jesli nie to nie mam pojecia, co ksiedza ugryzlo.

Gość Ja-Ja _Ja
nie przyjmuje księdza, ostatnio prze przypadek do mojego trafił domu i modlił sie do kalendarza ZEPTERA...ale jemu to różnicy nie robiło żadnej, grunt że kopertę dostał nigdy więcej takiej żenady, juz nikt w moim domu sie nie pomyli zgadzając się na kolędę

Gość oj nie nie napewno nie
i ten skurwiel miał czelnosc koperte zabrac!!!!!!!!!!!!!!

Gość kruchta
po co wpuszczacie tych domokrążców zakłamanych do swych domów,czy te pare kropel wody z pędzla jakiegoś klechy są tego warte?

Gość szokula
nie normalnie sie spytał tak aby zacząć rozmowe...

Gość ingertoba
Ludzie po co wy ich do domu wpuszczacie Polacy to dziwny narod

Gość edswedwdwd
niepowazni jesteście, DLACZEGO NIE IDZIECIE NA SKARGE DO PROBOSZCZA..?skoro on tak z wami tak wy z nim

Gość edswedwdwd
skąd jesteście miasta

Gość oj...nieładnie
Nie przyjmuję kolędy i mam ,to gdzieś.

Gość do szokula
a jakie pytania mielibyscie do ksiedza ? bo o czym tu mówić na tej koledzie ?

Gość penelopa pomponia
Masz nauczkę, następnym razem bedziesz mądrzejasz i nie wpuścisz do domu, a i pare groszy zaoszczędzisz;) Ja dziś też podziękowałam bo wysłannicy latają juz i listy robią kto wpuszcza kto nie. Ja nie przyjmuje od dawna i dobrze mi z tym. Szczyt chamstwa ten ksiądz, jedyna wizyta księdza jaka mnie cieszy to ta w wykonaniu KABARETU MORALNEGO NIEPOKOJU "Księciu?" ;) hahahahaha

Gość a ty przewrazliwiona
jestes. Marudzisz dziewczyno i tyle. Przysłowie mówi "Jak się chce psa uderzyć to się kij zawsze znajdzie" I ty znalazłaś.

Gość z calym szacunkiem ale
zadnego K+M+B juz nigdy nie bedzie :-(

Gość z calym szacunkiem ale
i chyba wiekszosc ludzi wyczodzi z tego zalozenia bo w tym roku niestety ale mało klecha mial miejsc do odwiedzenia

Gość Sąsiadka z 2 piętra...
Autorko!.Skoro w ten sposób wyrażasz się o księdzu, ktorego zapraszasz aby pobłogoslawil Twoj dom i rodzinę, zamiast narzekac, wczesniej ustal godzinę wizyty. Ja na miejscu ksiedza juz wiecej bym do ciebie nie przyszla!

Gość do sąsiadki
sąsiadko, Ty byś nie przyszła ale ksiądz by przyszedł na 100%, kasa się liczy KASA misiu :O

Gość Sąsiadka z 2 piętra...
Akurat...Myslisz ,ze ksiądz nie wolałby posiedzic sobie w domu i odpocząć zamiast chodzic od domu do domu za jakies..marne zlotowki..(albo grosze).:P Nie jestem misiem..prosze autorki! A skoro juz zapraszasz to po co obmalowujesz go na forum.jakas dziwna jestes.. .

Gość do sąsiadki
no nie wiem czy są to marne grosze, w skali jednej osoby pewnie tak, ale całego osiedla to już jest coś, ale chyba mimo wszystko opłaca mu się pochodzić i pozbierać kasę :P a tekst z misiem to powiedzenie pewnej znanej osoby, nie napinaj się tak :P