Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna25

kazdy facet jest do zdobycia! nawet ON

Polecane posty

Gość niepewna25

po tym co stalo sie kilka dni temu wierze ,ze nie ma faceta nie do zdobycia. kolega mojego znajomego - od 5 lat przyklady maz. od 10 lat z jedna kobieta. rozsadny, powazny, powsciagliwy... gdy spotkalam go po raz pierwszy bardzo mi sie spodobal ale wiedzialam , ze nie dla psa kielbasa... przeciez to facet z zasadami , zonaty... - taki typ ktory nie rzadko sie spotyka. myslalam ,ze mnie nie polubil choc czulam na sobie wciaz jego wzrok..byla miedzy nami jakas dziwna...silna chemia... uwazal ,ze jestem za mloda...moze myslal ,ze jestem z tych glupiutkich... zamieszkalam u niego i jego zony na 20 dni - mialam zalatwione praktyki w ich miescie... wiec udzielili mi schronienia...on zgodzil sie od razu. co do zony....mysle ze byla zazdrosna. nie bede sie rozpisywac... to on mnie pocalowal...to on zainicjowal wszystko. chyba juz nie ma facetow ,ktorzy maja silne zasady i nie sa wrazliwi na kobiece piekna...etc. mysle o nim... wydaje mi sie ze on tez to czyni

Gość kffffffffesssa
jesteś beznadziejna

Gość qwerftghjk
ja wole swojego lekarza :)oczarowani jesteśmy soba

Gość gratuluje jestes kochanka
i rozwalasz czyjes malzenstwo :o

Gość wtotek w środę a w piątek co
ale odkrycie pomerdałaś młodym dupskiem to się skusił i jak się czujesz jako szmata ?

Gość fghjklpk
jak prawdziwa kobieta

Gość wtotek w środę a w piątek co
no to jestem zniesmaczony że jesteś szmatą a czujesz się jak prawdziwa kobieta udanego życia

Gość niepewna25
nie jestem szmata :P zdobylam faceta ,ktory wydawal mi sie nieosiagalny. i nie byl to tylkozwykly numerek... jest miedzy nami cos nie do opisania... pochodzimy od zwierzat... lubimy zdobywac...wygrywac :P

Gość piszczoła
Każdy facet jest osiągalny jak się go spuści ze sznurka . Nie myśl że Tobie udało się coś specjalnego :p

Gość niepewna25
dokladnie. ludzie sa obludni. w swoich wypowiedziach chca uchodzic za moralnie poprawnych, na ludzi z zasadami...ale gdyby ich spotkalo cos podobnego wszystkie te piekne gadki mogliby miedzy bajki wlozyc :P

Gość niepewna25
moze i kazdy....ale nie dla kazdej kobiety. laski bez urody, seksapilu moga stanac nago przed kolesiem i..NIC ;P

Gość ogladam maraton
zdobyłaś? buahahahahaha :-D co z tego,że cię wyruchał? nadal ma żonę, puknij się w łeb

Gość niepewna25
zdobylam....bo mysli o mnie nie o niej :P co z tego ze z nia mieszka? wiem ze robi to z rozsadku . a i ja nie postawilam mu zadnego warunku :P

Gość hguhu
wykorzysta cie jak dziwke( tylko ze dziwki chociaz dostaja za to kupe kasy i zyja jak panie) i porzuci zostaniesz samotna zuzyta szmata:P

niepewna- mysli na pewnien krotki czas. pojawi sie nastepna i zapomni o tobie. kazdy kij ma dwa konce.

Gość nie jestem ladna
wiesz, zdobyc to nie sztuka. Nowa miotla zawsze lepiej zamiata niz stara. Sztuka przy sobie zatrzymac.

Gość niepewna25
powiem wam szczerze, ze zawsze chcialam byc tak wykorzystana, tzn przywiazal mnie do kaloryfera i robil ze mna co tylko chcial 😍 taki stateczny a taki wyuzdany hhihihihi

Gość czemu ja mam wrażenie
że ty jestes zadowolona z tego obrotu sprawy,pomysl jednak o jego zonie i zapomnij na chwilę o swojej cipie!

Gość niepewna25
nie wykorzystal :P mowcie co chcecie ...ale to mi sie marzyl odkad go poznalam. odrazu zaiskrzylo a to nie jest typ kobieciarza :P zazdroscicie....bo wam pewnie wasze obiekty westchnien wytykaja jezyk i pokazuja srodkowy palec maszkary

Gość zazdroscimy
bo nam tam wtykają język i czasem nawet palec, a o tym ze wtykaja nam tam kuutasa, to chyba nie musimy nawet wspominać 😴

Gość niepewna25
piszcie co chcecie. wszystkie znane tu nicki to zakompleksieni nieudacznicy :P