Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iniessa

studniówki

Polecane posty

Trwa studniówkowy czas;p Są tu może jakieś maturzystki, bądż partnerki maturzystów?? Jak wasze przeżycia, kreacje, fryzury?? ;) Wszystko przede mną i sie trochę obawiam;/ polonez;/ sukienka;/ Jak wygląda to u was??

Gość kropencja ...
moja studniowka juz jutro!!! masakra.... jestem taka zestresowana, ze max, oczywiscie najbardziej polonezem sie martwie.

Robaczek z jabłka wiem wiem;D;D już to mam zaplanowane....:p No ja własnie mam sukienke jakieś 10cm przed kolano i sie troche obawiam czy nie bede wyglądać hm.... niesmacznie...;/ Jak myślicie?? doszyć coś do niej czy może ubrać ciemniejsze rajstopy??;/

kropencja ... pociesze sie ja tańcze na tej studniówce trzy razy poloneza;/ tez sie martwie szczególnie ze mam prze wygodne buty...;/

Gość
zobaczycie będzie fajnie mój brat też by miał teraz studniówkę :( 😭

Z tym ze nie mam rozmiaru 34;/ więc wiesz....;/ sukienka jest czarna więc nie bezie sie za bardzo rzucać w oczy.... zastanawiam sie tylko nad ciemniejszymi rajstopami....

Gość kropencja ...
ja tez kupilam sobie mega wysokie szpile i raz wzielam je na probe poloneza, dzieki bogu bo okazalo sie ze wogole nie umiem w ich tanczyc tylko caly czas biegne, a teraz sie caly czas zastanawiam jakie buty wziasc w zastepstwie zeby nie wyjsc na idiotke...ale problem bedzietrochemniejszy bo mam dluga sukienke. a jaka fryzure robisz?

Gość
JA MIAŁA STUDNIÓWKĘ 4 LATA TEMU , NIE MA SIE CZYM PRZEJMOWAC, JAK KAZDA IMPREZA

Gość
U MNIE NA STUDNIÓWCE KRÓLOWAŁY TYPOWO BALOWE SUKNIE, SZEROKIE STROJNE DŁUGIE...JA MIAŁAM BRĄZOWA

Gość kropencja ...
sliczna.nic nie musisz robic...

Gość
dzięki Iniessa a sukienka bardzo fajna, nic nie podszywaj, bo popsujesz rajstopy ciemniejsze, takie, żeby się nie świeciły i luz miłej zabawy :) klasa mojego brata ma studniówkę dopiero w lutym oj będzie mi smutno :(

kropencja ... ja właśnie też mam wysokie szpile...;/ 11cm nie chodzi sie w nich żle tylko ze mnie obcierają...;/ na przebranie biore stare sprawdzone sandałki na obcasie...:D troche obciachowe ale mega wygodne;) do długiej możesz wziąść choćby balerinki i bedzie ok;) Nie jestem zwolenniczką koków, podpinam tylko włosy do góry... taki mały irokez i prostuje reszte;) a ty??;)

Gość kropencja ...
zadam pytanie jeszcze raz jak czeszecie sie na studniowke?

Gość moja siostra ma dziasiaj
studniowke.krotka czarna sukienka, skromna fryzurka i mocny makijaz...przede wszystkim licza sie detale np.bizuteria, czy kolor paznokci(kroluje czerwien) Jednak czasy sie ostro zmienily, ja mialam studniowke 8 lat temu i chyba tylko jedna dziewczyna ze szkoly byla w krotkiej sukience...wiekszosc balowe, dlugie kiecki...ale coz latka leca...ja wspominam swoja suuuper...a siostra pewnie opowie jutro jak bylo

Gość kropencja ...
kokow tez nie lubie... ja tezpodpinam wlosy u gory minimalnie podniesione spiete z jednej strony na bok, puszczone loki z drugiej strony gladko takie asymetryczne podpiecie, kurde zle mi sie pisze bo mam tipsy oczywiscie tez za dlugie:)

adenozynotrójfosforanowa a ja mam ciężkie grube włosy i boje sie ze loki przetrwają pare godzin;/ szczególnie ze studniówke mam o 19 a fryzjera o 12;/

kropencja ... wiem o jaką fryzurke ci chodzi i bardzo mi sie ona podoba z tym że u mnie już 12 dziewczyn w klasie sie na nią zadeklarowało...;/