Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iniessa

studniówki

Polecane posty

ja nie robię tipsów, nie podobają mi się, wolę swoje pomalowane paznokcie ;) ja nie idę do fryzjera, koleżanka będzie mnie czesać. :) hmm, ja tez mam grube włosy, ale akurat sa podatne na kręcenie i to bardzo, więc myślę, że będą się trzymać. Spryskasz je lakierem i powinno być ok.

Gość kropencja ...
ja tez mam na 19 a fryzjera niestety na 10, ale z natury mam lekko krecone wlosy, wiec powinny sie trzymac. Kurde kupilam sobie sztuczne rzesy, ale nie wiem jak je przykleic, moze wy mi pomozecie?

i podstawa czerwone majtki nie zapomnijcie!!;D a potem sto dni i sąd ostateczny:P wybieracie sie na studia?? A jesli tak to jakie kierunki??;)

kropencja ... i uważaj zebys nie przykleiła swoich do sztucznych bo ja kiedys tak zrobiłam i potem sztuczne sie odkleiły wisiały na moich i musiałam wyrywać swoje rzesy.... pół roku mi odrastały...;/ a ból...;/;/

Gość kropencja ...
no ja bede to robic pierwszy raz, wiec malego stracha mam. Patrzylam na rozne stronki ale kazda instrukcja jest w postaci filmiku a mi sie glos zepsul i nic z tego...

kropencja ... fajnie mi sie z tobą rozmawia ale radze ci iść spać jeśli na 10 masz fryzjera:P żebyś oczu popuchniętych nie miała:P

Gość kropencja ...
no wlasnie mialam napisac ze spadam :*

A to dlaczego takie nastawienie że bedziesz ją musiała poprawiać??;P nie lepiej od razu sie przyłożyc?;)

Poczytałam Wasze wypowiedzi i skromnie tylko dodam, ze ja miałam studniówkę 20 lat temu, a kreacje obowiązywały jednakowe dla wszystkich, czyli czarna długa spódnica i biała bluzka. teraz macie dziewczyny taki wybór i zero nakazów co do stroju, więc każda z Was będzie wyglądała jak królewna. Najważniejsze to dobrze się czuć w danej kreacji, miec wygodne buty, fajnego partnera i dobry humor! A fryzurka najlepiej skromna, włosy podpięte, do w czasie tańców jest gorąco i po co miec rozpuszczone i sie pocic?

adenozynotrójfosforanowa pewnie!;D dzieki;) adus67 tak to jest;) ja sie ciesze ze minął czas długich sukienek na kole o objętości trzy razy ja sama;) partner jest humor bedzie gorzej z tymi butami:P

ja mam tydzień ale nie pójde w innych chocbym sie miała zkichać....:p musze je rozchodzić;)

Do Iniessa- kup wygodne buty, bo to Twój bal i po co jakies eleganckie, ale koszmarne buciki maja zepsuc Ci dobra zabawe? Masz sie bawic tam, a nie plasterki naklejac! Udanej studniówki życzę!

ja juz jestem po studniowce ale narazie nie mojej tylko mojego chlopaka:) bardzo udana byla wrocialm kolo 6 do domu;p martwi mnie ze nie pomyslilam jedego kroku przy polonezie ale jeszcze mam czas zeby to zrobic na swojej studniowce ktora juz tuz tuz:)

a ja na kafe zamiast kimac przed jutrem :D będzie fajnie :) Ja zwracałam uwagę aby buty były wygodne noo a jutro je przetestuję :)

ja też spadam spać, bo jutro korki z matmy z rana;/;/ Dziewczyny udanej zabawy i koniecznie napiszcie po studniówce jak było;) !!! DOBRANOC:*