Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iniessa

studniówki

Polecane posty

dlaczego poszedl bez ciebie ? chyba nie wzial sobie zadnej partnerki?;/

Gość Buttonsss -
witam :-) moja studniówka jest 30 stycznia, czyli jeszcze trochę czasu jest :) Sukienkę zaplanowałam granatową, długą odcięta pod biustem i właśnie się szyje, a buty .. no cóż buty z racji tego, że mam niewiele wzrostu są wysokie (13cm obcas). Fryzury nie wymyśliłam jeszcze, może któraś z was mogłaby mi pomóc ? - krótkie, grube, podatne na kręcenie włosy .. jednym słowem tragedia :pp Pozdrawiam maturzystki :-)

Gość Buttonsss -
troszkę więcej zaufania, zapewne nie mógł odwołać w ostatniej chwili, bo przepadły by mu pieniądze .. także nic dziwnego, że poszedł sam :-) z pewnościa jest lojalnym człowiekiem więc nie martw się, ;-)

Gość anisssssaaaaaaaaaaaaaa
dziś studniówka jaki stressssss!!!!!!!!!!!!!!! masakra jeszcze do fryzjera sama nie wiem jaka fryzure chce:O

Gość pinda zwana pożądaniem
ja już dawno po maturze i po studniówce: 1. sukienka - pierwsza lepsza z wieszaka, jakaś tańsza, bo żal mi było pieniędzy na coś co założę raz, dwa trzy w życiu 2. fryzura - koleżanka, trochę poczochrała, żeby włosy odbić od podłoża 3. makijaż - samoobsługa 4. solarium - nie 5. buty - te co już maiałam 6. polonez - spóźniłam się na początek, chamy nie czekali Studniówka była super, jedna z lepszych imprez na jakich byłam. ach, było fantastycznie P.S. ocena wyglądu - po latach kolega oglądając zdjęcia ocenił, że byłam najlepszą laską w tamtej klasie. a ja moge dodać że chyba nawet najtańszym kosztem:D

Ja już po swojej studniówce, teraz, za tydzień, mojego faceta :) Na tej pierwszej średnio się bawiłam i na drugiej chyba tymbardziej będzie średnio, bo średnio się odnajduję akurat w takim towarzystwie jak moja a teraz jego klasa ;) Ale jakoś to będzie. Wy tak psioczycie na te koki a mi się marzy mieć coś przy głowie, ciasnego, gdzie nie będzie mi wszystko na boki latać, pocić się itp :D

nie są złe te koki ja miałam na weselu i był naprawde swietny nisko z boku, robił efekt ale miałam 80 wsówek i jak juz dobijała 2 to myslałam ze bede tą głową po ziemi zamiatać... tak ciężko...

Może jeszcze ktoś podzieli sie z nami swoimi wrażeniami i pomysłem na strój??;D

Gość Buttonsss
heh, moja za tydzień ;-)

Gość sarmancka
a ja mam dzisiaj jupiii :D

Ja tez mam dzisiaj!:D i juz sie nie moge doczekac:) na 12 mam fryzjera,potem paznokcie. sukienke mam krotka, czarna,na ramiączkach [3cm szerokie],od pępka ma falbanki i kokarde. jest naprawde sliczna:) ostatnia sztuka byla jak patrzylam w h&m wiec bylam mega zadowolona:) do tego 3 sznury pereł,śliwkowe bolerko [moj partner ma fioletowa koszule i krawat], klasyczne czarne czółenka 6cm i do tego legginsy do kostek czarne [wygląda to naprawde świetnie] udaje zabawy dziewczyny!:)

Moja była wczoraj... i nie ejstem jakaś zachwycona. ;) Na sali przeciągi, zmarzłam jak diabli (a miałam zakryte plecy i ramiona, grube rajstopy), zamiast orkiestry był koleś śpiewający i grający na klawiszach, a jak nie śpiewał - leciało disco polo i przeróbki techno wszystkiego co się da. No i jak zwykle - ludzie odstawiali wiochę ;)