Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeee

nasz synek ma 3,5 roku , a już 3 razy był w szpitalu

Polecane posty

Gość nieeee

Jakiś pechowy jest. Nawet swoje 3 urodziny tam spędził. A jak wasze dzieci???

A na co był w szpitalu,moja córka miała pół roku jak poszła do szpitala a rok jak wyszła,teraz ma 16 lat i jest okazem zdrowia.

Gość nieeee
6,5 miesiaca -urosepsa, 8,5- powikłania poszczepienne ale okazało się ( po 2 tygodniach) ze jest oki. 2 lata - ciężkie zapalenie gardła i krtani. (to były wakacje)

Moj ma 16miesiecy i nieraz nas odsylano do szpitala,ale ja nigdy sie nie zgodzilam i chodzilam do prywatnych lekarzy.Zaden nigdy nie odeslal nas do szpitala. Niektorzy lekarze po prostu sie boja i "odpychaja" od siebie problem,umieszczajac w szpitalu.

Nie martw się będzie dobrze,wyrośnie z chorowania,moja córa była naprawdę ciężko chora,3 razy umierała,lekarze nie mogli zdiagnozować chorobya teraz jest najbardziej wysportowaną dziewczyną w klasie,życzę ci jak najlepiej.

Gość nieeee
z urosepsą do szpitala trafiliśmy w ostatniej chwili dzień dwa później i nic by się juz nie dało zrobić. byłam z nim u 2 lekarzy pierwszy stwierdził trzydniówkę. dopiero drugi nastepnego dnia zrobił dziecku badanie krwi i się okazało...

moj nie ma jeszcze 2 lat a byl 2 razy pierwszy raz jak mial 1 miesiac okazalo sie ze ma temperature a tu gdzie mieszkam w przypadku temperatury u takiego malucha pobieraja plyn z kregoslupa do badania, podaja antybiotyk i obserwuja. bylismy w szpitalu 3 dni po ktorych okazalo sie ze zadna infekcja sie nie rozwija wiec do domu. drugi raz bylismy teraz na swieta. spedzilismy noc przed wigilia na ostrym dyzuze a rano przyjeli nas na oddzial, wigilia i pierwszy dzien swiat na oddziale. mial wirus zoladka i tak wymiotowal ze sie odwodnil. i jeszcze raz bylismy na ostrym dyzuze po stluczce ktora mielismy aby nas lekarz zobaczyl ale nikomu nic nie bylo. raz stracil przytomnosc ale nie bylismy wtedy na pogotowiu tylko po mielismy duzo badan (kardiolog, neurolog)

Gość nieeee
takie badanie u miesięcznego dziecka??? az mi ciarki po plecach przszły. a nie można było od badania krwi zacząć?? albo moczu?? to nie boli

Moj ma 6 miesiecy i z tego prawie 2 miesiace spedzil w szpitalu. Chore serduszko..najpierw na obserwacji a potem Byla Operacja i 3 tygodnia przed i 1,5 po operacji :/

mój był 3 razy jak miał 10 msc 14msc 15 msc nie potrawili znalezsc przysczyny biegunek nawet w szpitalu :O dopiero homeopata nam pomógł i od tej pory zdrowiutki

Gość Olivek538
MOja ma 11 miesiecy a była 3 razy jakas taka chorutka raz 9 zapalenie płuc ,2 raz uczulenie na antybiotyk o zgrozo!!1 muiała 6 miesiecy wtety i 8 ODCZYN POSZCZEPIENNY