Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sin26

nieświadome OOBE?

Polecane posty

Gość sin26

witam, czasem podczas snu mam dziwne doswiadczenia. Zazwyczaj, gdy próbuję się wyciszyć i kiedy zacznym zasypiać. Wydaje mi się, że nie śpię już, jestem świadoma, ale kiedy próbuję się poruszyć, wstać to pojawia się dziwny wysoki dźwięk, mam uczucie, jakby miało mi to rozsadzić głowę. Kiedy dźwięk mija próbuję np. poruszyć ręką, jest bardzo ciężko, ale zazwyczaj udaje mi się wykonać nieduże ruchy(zazwyczaj próbuję się przezegnać), często tez po tym mam uczucie, że np. okręcam się w okół własnej osi gdy leżę. A zaraz po tym całkowicie sie budzę. Dodam, że kiedyś miałam paraliż senny. Ale to było trochę inne doświadczenie.

Hmm... A nie miałaś może wrażenia, że troszkę się unosisz nad ziemią ? Bo to w sumie na tym polega...nie wydaje mi się żeby to był oobe, a to zdarzyło Ci sie 1 raz, czy już kiedyś wystapiło ?

Gość mały problem natury
jestem pewna, ze odwiedza cie czarne mzimu, zeby sie go pozbyc musisz przespac sie z oryginalnym murzynem o fiucie dluzszym niz 25 cm, nie musisz dziekowac za rade 🖐️

Gość sin26
nemezis* czasem się jakby wydaje, że jakby lecę do góry albo właśnie jakoś obracam. To już nie pierwszy raz się zdarzyło, kiedyś nawet kilka razy w ciągu jednej nocy. Pojawia się to zazwyczaj, kiedy staram się nie myśleć o niczym żeby zasnąć. Kiedyś dzięki temu normalnie zasypiałam, a teraz pojawia się takie coś.

Kiedyś te całe oobe to była moja wielka pasja ;) nigdy jednak, nie udało mi się całkowicie tego stanu osiągnąć. I nigdy mi się nie zdarzyło to się tak samoistnie, bez mojej woli. Zastanawiające, czemu u Ciebie to wystepuje mimowolnie.

Gość sin26
Tak mi się wydaję, że może nieświadomie robię coś, co się przyczynia do tego. A do tego ten wysoki dźwięk, tak właściwie to wiadomo co to jest?

Gość sin26
Podobny dźwięk był też kiedyś zaraz przed paraliżem.

Cóż, to całkiem ciekawe :) Ja nie mam takich doświadczeń jak Ty z mimowolnym oobe, więc nie za bardzo mogę Ci to wyjaśnić, poczytaj sobie w necie o tym, tam ludzie opisują swoje historie z tym związane.

Gość nieświadome oddawanie stolca

Gość D.R
Często to miewam u siebie. Tak jak by było wiele osób obok mojego łóżka i co raz głośniej i bym spadał skądś. Potem budzę się ale ruszyć się nie mogę (paraliż senny). Zazwyczaj tak mam jak się obudzę i ponownie idę spać

Gość sin26
Właśnie kiedy pierwszy raz miałam paraliż, to przedtem śniło mi się, że jestem w miejscu gdzie jest dużo ludzi a później jakby zaczynali wiszczeć. Ale ten dźwięk troszkę się różni od tych co teraz są. Tak przeczytałam troszkę, i myślę sobie, że to chyba jednak ma związek z tym, że próbuję się wyciszyć i patrzę z zamkniętymi oczami w dal. No cóż, muszę chyba starać się unikać tego.

Rozumiem, że nie było to dla Ciebie przyjemne doświadczenie... ja stosowałam oobe, żeby się wyciszyć, była to dla mnie metoda relaksacyjna ;) Chociaż oobe do tego wcale nie nie służy ;)