Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvdhtbgf

fajne horrory?

Polecane posty

Gość fgvdhtbgf

piszcie. ?

Gość oooooooooooooooooooooooooo
Ring Efekt motyla Drabina Jakubowa

Gość zuzia l
zależy co rozumiesz przez "fajne" najśmieszniejszy i najgłupszy horror, jaki widziałam to chyba "Wzgórza mają oczy" :o najlepszego nie obejrzałam jeszcze, ale ujdą w tłoku "darkness" i "rec"

Gość jestem skończona
Efekt motyla To horror???!!!!

Gość dla motyla na pewno horror
:classic_cool:

Gość bolkowicz
Klasyka gatunku- "Koszmar z ulicy Wiązów" czyli F. Kruger wiecznie żywy ;)

Gość pimparimpa
Wzgórza mają oczy, no fakt boki zrywać... lecz sie :O

Gość zuzia l
dziekuje za rade dot. leczenia :) sprawa w toku :classic_cool: ja sie smialam, byc moze moja wina :D

Gość pimparimpa
Od razu przypominają mi się te stada baranów co przychodzą do kina na horror i ciągle się śmieją. Ryczą na cały głos :O Rozumiem, że film mógł nie wzbudzić takich emocji jakie miał na celu, ale sorry, żeby się z tego śmiać to na prawde coś jest nie tak :O Ja bym sie ciebie bała :P

Gość zuzia l
a kto powiedzial, ze sie w kinie smialam :P zreszta bardziej niz smieszny byl glupi ten film :o ale co kto lubi tez sie siebie boje , kurcze ale offtop wyszedl 🖐️

Gość pimparimpa
Nie mówie, że ty się śmiałaś, tylko że twoja wypowiedź przypomina mi takie sytuacje. Tak troche zboczyłam z tematu o tobie pisząc to. Tak czy inaczej, faktycznie wyszedł offtop. Ja już milknę :P :)

Gość wlehroihoi
oo "Smętarz dla zwierzaków" :) filmu nie oglądałam, ale czytałam książkę - podobała mi się

Gość Ładna laseczka
Zaj­ebiście nienawidzę ludzi, którzy mówią OGLĄDNĄŁEM, a jeszcze gorzej jak napisze,że oglądnął dobry film, a cóż to jest DOBRY FILM???!!! jak ktoś mówi dobry film, to znaczy, że nie ma pojęcia o filmie, że interesują go gnioty i superprodukcie w stylu chłamu 2012, a ty gościu pytasz o horror, fajny horror, a co to kur­wa jest fajny horror??!!! chodzi Ci o slasher, gore, ghost horror etc???? nie masz pojęcia o co pytasz to po co pytasz??? kiedyś ktoś wymieniał w horrorach teksańską wszystko fajnie, ale to nie horror, zapraszam jakby co na wikipedię po definicję horroru. przepraszam, ze sie uniosłam, ale mam już dość tych idiotycznych pytań, kur­wa dobry film z tym aktorem, który grał z tamtą aktorką w tym innym filmie znanego reżysera kuzyna brata scenarzysty dnia niepodległosi....DNO!

Gość haha to żeś się uniosła
:D

Gość Och..
Nie znacie dobrych horrorow.... Polecam filmy : "Paranormal Activity", "Egzorcysta", Hostel 1, 2!!!"-Uwielbiam klimat tych filmow. "Rec"- choc siada a psychike!. "Diabeł"-choc jeszcze nie ogladalem, ale polski podobno.Czytalem, ze moze byc ciekawy. "Stygmaty", Nie mam wiecej pomyslow.

Gość Ładna laseczka
A JAK! bo kur­wa to jest dobijające, postępujący regres w każdej dziedzinie, p:"jakiej muzyki słuchasz?" o:" z radia" p:"hobby" o:"dobry film, dobra książka, dobra muzyka" wiesz co mi to wszystko mówi???NIC!!!! To tylko małe przykłady, ale gdzie nie spojrzę to widze tylko tępę twarze, tępe mordy, a tu owszem są perełki, ludzie błyskotliwi, pojmujący ironię, inteligentni jak i debile niestety, którzy zakładają temat o fajnym horrorze, ja pier­dolę co za shit! i jak tu zasnąć! dobrze, ze se wcześniej mądrego chłopa znalazłam, bo teraz miałabym problem, 1 na 20 to jakiś imbecyl i prostak. współczuję wyboru:-o

Gość Ładna laseczka
wszystko fajnie tylko hostel to nie horror:)

Gość ale sama nie wymineilas
swojego ulubionego horroru :p

Gość Ładna laseczka
a dla kretynów definicja horroru:) Horror (łac. groza, strach), fantastyka grozy – odmiana fantastyki polegająca na budowaniu świata przedstawionego na wzór rzeczywistości i praw nią rządzących po to, aby wprowadzić w jego obręb zjawiska kwestionujące te prawa i nie dające się wytłumaczyć bez odwoływania się do zjawisk nadprzyrodzonych.

Gość Ładna laseczka
ależ proszę mogę wymienić, proszę mi dac chwilę:)

Gość wymienilas mialo byc
:o

Gość tylko nie szukaj na filmwebie
:p

Gość Nie ufajmy 15-sta
Jestem nikczemnikiem, a wy zalosni i spadam w glab stodoly by zjesc z krowa kolacje... I teraz powiedz mi, po co to napisalem? Nie wiesz? Ja tez. To moze razem nie wiecmy? To bedzie dobre dla nas obu, gdyz iż aż. Wydaje mi sie, ze gdy on on ono i ty ze mna, to sianko i...Czesc skad jestes...A moze ty? A TY?!

Gość a cos odnosnie horrorow
?

Gość jestem legendą
z Willem Smithem

Gość Nie ufajmy 15-sta
Bo one nie znaja strachu, sa slepe on zauroczen.Och moje kosci, czy wy znacie ten strach przez jame ustna do mych oczu z łzawości, och ma krolowo, czy czujesz ma piersc? Gdzieś swą podziała?!

Gość Ok rozumiem
:o

Gość Ładna laseczka
the haunting (1963), Poltergeist, Ring ( japan ), Alone ( korea ), paranormal activity z tych nowszych, całkiem niezły był, no i oczywiscie standardy, które oglądał każdy np. nightmare on elm street, wishmaster, the thing, to klasyka, jest tego mnóstwo, musiałabym tu katalogi potworzyc, ale kieruję się w wyborze przede wszystkim jednym , jeśli chcę się bać to ma być klimat, nie potwór wylatujący zza krzaka, nie śmieszny były nazista zabijający siekierką swoją rodzinkę, to są śmieszne bajeczki, a jak chcę się pośmiać to oglądam jakiś zombie movie, np.filmiki romero, rewelacja, dla fanów gatunku:) na dziś kończę, bo maż mi drze ryja za głośno klikam:-D

Gość Nie ufajmy 15-sta
Ma oczu piękna dziewico.Kochajac nie zaznasz spokoju, wejdz do mwgo pokoju.Zdejmij swa szate brudna, ja nie mam odziania. Skad podzialas tw rajstopy?! Sa dosc czyste, nie zdejmuj ich.Sam sie nimi zajme.

Gość dzięki Ładna laseczko
:)