Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagdieta

mam dosyć jestem załamana , nigdy nie schudnę

Polecane posty

Gość dagdieta

na diecie byłam od tygodnia a może jestem ? ogólnie to juz z miesiąc ale ciągle grzesze i tak waga nie spada .... mam 169 wzrostu waze 63 kg staram zdorow sie odzywiac cwiczyc i nie jesc na noc ... ale wczoraj np znowu zgrzeszyłam wypiłam ze 3 piwa i zjadłam w nocy troche bigosu z kromką chleba razowego chciało mi się pić i tylko cola zgasiła moje pragnienie do tego nie mogłam spać a teraz czuje sie puchnięta a waga pokazuje kg wiecej wiem ze jak dalej bede sie dzis trzymac diety to moze ten kg bedzie mniej ... ale ja chce wreszcie schudnąć przynajmniej te 4kg i juz bede sie czuć cudownie za 2 tyg mąż ma impreze w pracy chciałabym wyglądać dobrze przynajmniej te 4 kg mnien nawet 3 kg ale jak to zrobić ??? no jak to zrobić? koniec z alkoholem bo tylko wzmoża apetyt .. żle sie czuję w swoim ciele

Gość dagdieta
teraz jem musli na sniadanie

Gość wojtek ma w lazience rybiki
no jak sie w taki sposob odchudzasz to nie dziwne ze nie mozesz schodnac,na diecie alkohol:D i to piwsko!:D

Gość kurrrna bo co to za dietaaaa
sorry, ale co to za dieta? sama jestes sobie winna tego, ze nie tyjesz. ja mam 174cm, waze 54 kg (odchudzam sie do 50) - a im nizsza waga, tym ciezej schudnac, mimo to udaje mi sie tracic kg na 1,5-2 tyg, pozwalajac sobie raz na 2 tyg zjesc cos pysznego w restauracji. przede wszystkim jedz sniadanie, 2. sniadanie, obiad mniejszy, i podwieczorek (na kolacja proponuje warzywka lub twarozek, jesli musisz). zawsze miej jakies owoce i warzywa w lodowce, jako przekaski sie sprawdzaja. zaopatrz sie w pyszne herbatki :), przyjemnie wybic smakowa dobra herbate (ja slodze, bo odchudzam sie bez skrajnosci). pieczywo zastapilam maca :) - ma duzo blonnika i jedna kromka tylko 60 kcal, margaryne uzywam co drugi dzien, a co drugi - do smarowania, dietetyczny serek. wedline jem tylko z kurczaka lub indyka, lub warzywa w galarecie :). pilnuj sie, pozniej to juz wejdzie w nawyk, i powinno byc lzej:).

Gość kurrrna bo co to za dietaaaa
jestes sobie winna, tego ze nie chudniesz :P - mialo byc.

piwo gazowane,kapusta wzdymajaca,cola to samo nie dziwie sie ze czujesz sie opuchnieta i to jeszcze na noc gdzie po posilku poszlas i polozylas sie brzuchem do gory,piwo pobudza apetyt wogole alkohol ma to do siebie

jak masz malo blonnika w diecie proponuje siemie lniane mielone /moze nie jest najpyszniejsze ale skuteczne w moim przypadku ,dobrze oczyszcza

tez nic nie piszesz o aktywnosci fizycznej?! przynajmniej 30 min dziennie ,nie mowie o silowni sama wnecie poszukaj ciwiczen albo kup na pltce najlpepiej

Gość dagdieta
ale przecież codziennie nie jem na noc ... ćwiczę codziennie prawie tak po 1h stepper i brzuszki .. lub tancze godzine i duzo spaceruje

Gość drogba
hej nie martw się. na pewno ten 1 kg to nie tłuszcz. musiała byś zjeść 7000 tys kalorii by tyle przybrać na wadze. po prostu woda zatrzymała ci się w organizmie. to przejdzie

Gość dagdieta
ale nie poddam sie poćwiczyłam troche wypociłam sie i waga znowu ta sama jest :)

Gość jestem glodna caly dzien
ja jestem rok na 576 kcal :(