Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdomowna Samanta 16

Czy moge byc w ciazy- najlepeij opisze wam co mi sie przytrafilo

Polecane posty

Gość Prawdomowna Samanta 16

Wiec zacznijmy od tego ze kochalismy sie z chlopakiem jakis tydzien temu. Wiec robilismy to klasycznie i uzywalismy gumy- doszedl w niej, potem kochalismy sie analnie- robil to w innej gumie i tez doszedl, a potem kochalismy sie orralnie ni doszedl mi w buzi. Potem jak tak lezelismy na lozku, zrobilo mi sie smutno bo nie do konca polknelam jego nasienie tylko wyplulam do doniczki. Wiec jak tak lezalam, i patrzylam na te smutne kondomy wypelnione sperma (a chlopak lezal obok mnie) wzielam je, wyallam sobie na brzuch i zaczelam sexownie wcierac. No i zaczelam tez pocierac swoja piske i tam tez wciarac. No i teraz rodzi sie pyatanie czy moglam zajsc? Bo pojawila mi sie jakas wysypka tam gdzie wcieralam... Prosze powiedzcie, mi, ja robilam sobie test i mi nic nie wyskoczylo, a wczoraj powinnam dostac miesiaczki ii jej nie mialam!!!! Prosze o pomoc

Gość aaaagnieskaaaa
Hm, jest prawdopodobne... że zaszłam w ciążę... Jak powinnaś dostać okres wczoraj... to chyba tydzień temu nie miałaś dni płodnych? Bo jak miałaś to większe ryzyko jest. Aczkolwiek plemniki powinny być WYSTRZELONE w pochwę... Okres masz regularny? Jak nie, to się nie martw. A jak masz regularny, to pewnie stres albo inne czynniki wpływające na spóźniający się okres :) Test ciążowy robi się po ok. 14+ dniach od stosunku ;) Bo wcześniej nie wyjdzie prawidłowo ;)

Gość aaaagnieskaaaa
zaszłaś*

Gość michaelradosny
jestes w ciazy ta wysypka to zawiązki zebów Twojego dziecka

Gość arkadio_90
Nic nie powinno ci być, ja też kiedyś mastuebowalem po łechtaczce moja dziewczyne majac troche spermy na palcach. Jesli chodzi o wysypke to pewnie jestes uczulona na estrogeny z jego spermy. Jesli zas chodzi o okres, to czesto po stosunku nastepuje rozregulowanie, np mojej dziewczynie okres spoznil sie raz pół miesiaca

Gość Lizzzza 15
Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeewnie jestesssssssssssssssssssssssssssssss

Gość aaaagnieskaaaa
Lizzzza 15, Taka doświadczona przez życie jesteś, że wiesz?